![]() |
5 level na mainie?
..........
|
Cytuj:
|
Hmm... może dlatego że się nie zalogował po dedzie? Podobna historia jak z promo pewnie...
|
Zaliczasz dead = wylogowanie się.
@Topic Teraz na rook wbijasz ponownie na 4 lvl. |
A ja pytanie z innej beczki, bo zastanawiam się nad tym od dawna. Co by się stało, gdybym spadł na 5 czy tam 6 lvl na mainie i potem cały czas piął się w górę ? Takim sposobem na 8 lvl'u (AFAIR) miałbym więcej many i życia niż inny gracz który nie ginął.
|
Nie, wtedy gdybyś grał magiem na 8 lvlu masz 35 many. Spadasz na 7 masz 5, na 6 masz 0. Ale awansując z 6 na 7 mana rośnie tylko o te 5 pkt więc żadnych profitów z tego nie miałbyś.
|
Poprostu koleś padł i nie zalogował sie po dedzie :D proste :) tak samo jest jak z ludzmi którzy mają np. Elite Knight i free acc i jeszcze domek i sa zarejstrowani na pacc land
|
...
..........
|
Cytuj:
|
@up
z tego co ja pamiętam po zrookowaniu się nie dostajesz żadnego eq nawet "maczugi" |
@up: ma się podstawowe eq tj. maczuge itp.
@topic: na rooka spada się na 5 levelu więc druga teoria jest prawdziwa |
A może poprostu ( wtedy jeszcze nie grałem w tibię) kiedyś aby być zrookowanym potrzeba było 4 lvl?
|
Cytuj:
|
Ja ostatniego chara rookowalem jakis rok temu wiec byc moze sie pomylilem
Psieprasiam :) @Herante Nie gram juz, ale niechce mi sie opisu zmieniac ;) |
A mi ktos mowil, ze jesli zrobimy na rooku 23 (chyba... albo 24) lvl wyjdziemy na maina jako knight i zaczniemy padac zeby sie zrookowac, to na rooku bedziemy miec zycie na minusie o.0 bo knightowi spada po 25HP a na rooku dodaje sie co lvl 5 hp... co by sie stało? :D 8o
|
Aroonia, rycerzom życie rośnie lub spada w przypadku awansów o 15, nie 25.
|
Juz wiele tematow bylo koles gral na starszej tibi i kiedys na 4 lvl spadalo sie na rooka a koles sie nie logowal od dawna i teraz ma 5 lvl
|
@up
RLY?? Cytuj:
|
Cytuj:
a jezeli ktos wyjdzie na lvl 8 na main jako sorc to mu spadnie na 7 lvl mana do 5 z 35 a potem do zero <nie ma minusow!) |
moim zdaniem na 97& jest ze teraz spada sie na 4 lvl dlaczego tak sądze??
Przed chwilą(jakies 2h temu) dedlem kolesia (mial 6 lvl). Po zalogowaniu się (bylem kolo swiątyni w venore) wyszedl ze swiatyni ja patrze na niego a on ma 5 lvl -.- . wylogowal sie i znowu zalogowal. Nadal ma 5 lvl(chyba ze znowu padl) i biega po venore jakby nigdy nic sie nie stalo. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:27. |