![]() |
79 MS expi na ANCIENT SCARAB solo!
|
Hehe czy to taki wyczyn? ja expilem tak na 65 lvl.
Gratz Filmu |
Cytuj:
|
Jana 55 drucikiem tam poszedlem i tylko na wejsice hard potem ladnie szlo. Mi sie akorat weocilo mass plate armow spadlo :D pozdro
|
wszscy sie przechwalaja a jak jestescie tacy masters to czemu filmu nie daliscie albo chociaz screenow? he?
@topic no, troche monotonne ale NAWET oplacalny ten loot ;DD |
Ja moge dac bo chyba nawet gdzies mam ale to jest na tibie 7.9 ;D jesli chcesz to zaraz dam linka ;D
|
Nic tylko pogratulowac hunta 3mam kcuki oby tak dalej ^^
|
22:24 Zherat Darklight [96]: fuck u all ppl whos watching this cam
aa ha.... A hunt calkiem niezly :) |
ja moim elderem na 36 lvl i 46 mg lvl , 2bp gfb przeznaczylem na ancient scaraby :) fajowa zabawa polecam ^^, raz trzy naraz z gfb zarwaly huehue
|
Ja expiłem na 50 lvl i nie było źle, prawie się zwróciło =p
Cytuj:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/14696 |
Link nie dziala. :(
|
@lubo
Dzieki za filmik :) |
z checia bym ogladnol, gdyż sam niebawem moze sie tam zapuszcze, ale link nie dziala wiec dupa zbita ;]
|
nie wiem po kiego grzyba Gromexorek daje linki do jakiegos wojego syfnego forum skoro i tak nie dziala. to sie wkurzajace robi. zasmieca swoje forum jak i forum tibia.pl
a pozatym tytul tematu... te podkreslenie wyrazu solo poprzez wykrzyknik... no zeczywiscie to niewiarygodne ze na takim lvl juz mozna solo ancienty huncic oO |
co jak co ale gromexorek przegina...syfne forum?rozumiem...ale zeby blokowac dostep do tych filmow? ty chyba smieszny jestes...zarejestruje siei raz zaloguje i koles ma moje ip, a co za tym sie ciagnie moze mi sie bez problemu wbic na kompa...chcecie rejestrujcie sie ale ja sie nie dam zlapac
|
wielka mi rzecz siedziałem tam na 58 bodajrze :P nawet ssy mam :D
|
film niezly, ja bilem na 53 lvl-u o ile dobrze pamietam (film jest gdzies na forum) ale dla mnie skonczylo sie to kiepsko :p
|
Boze co za dziecko przyjebane głodem... matka Cie bila ?! Czujesz sie spelniony przez to biedne forum? Jezu facet rzuc sie w gowno ... i daruj se to wiesniacke forum skoro masz 5 uzytkownikow [wszyscy twoirl zrobili to bo im dupe lizales zeby to zrobili] -.-
|
lo gz ale wyczyn no maax: |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:55. |