![]() |
Nowa polska gildia. No n00bs.
Szukam teamu do gildi. Poszukuje doświadczonych graczy (lvl nie ma znaczenia, jeśli potrafisz naprawde dobrze grać). Planuje trenować gildie jak sie da:
-symulowane trapy -mass logi i mass combos -ogólnie pvp, -i co mi jeszcze do głowy przyjdzie ;) Potrzebuje raczej ludzi z paccem ale nie mówie że nie wezme facc. Gildia max 20 członków(bez skojarzeń xD) Pisać tu bądź kontakt GG: 8371066 |
Taaa, zglaszam sie plz
|
nowy użytkownik forum
Witajcie,mam prośbe,chciałbym należec do jakiejs gildi czy mógl bym dolonczyc do twojej??:flaga_pl:
|
Ja chcę stać się członkiem tej guildi. Zapłace Leaderowi 5k jeżeli mnie przyjmie!
|
Też chce dołączyć do gildii kontakt w grze. Moja postać ma nick: Ziomalek of Saphira
|
W jakim swiecie jest ta gildia????? chcialbym do niej dolaczyc mam 10 lvl na knighta napisz do mnie [email protected]
|
ja też się zgłaszam jestem doświadczonym graczem dobrze pkuje znam się na rzeczy. mam 16 sorcia :P
muj nick to Xevisq |
Wszyscy jesteście tak doświadczeni jak klapki mojego dziadka.
|
Ja tesz hce a na jakim to świecie czy ta gildia ma dom gildi??
|
Cytuj:
|
Ale miałem z tego brechta, że ludzie piszą na jakim świecie zamierzasz założyć tą gildię :D jeżeli z boku (dokładniej lewego jest napisane na jakim świecie nasz kolega gra) :) Ja też jestem chętny napisz do mnie na PW :)
|
Cytuj:
Z wyrazami szacunku ;) Peace Zombiakus |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:07. |