![]() |
Muzyka spokojna i elektroniczna.
Co o niej sądzicię, bo ja się przy niej wspaniale odprężam i "odpoczywam" od metalu, itp. Podajcie wasze ulubione utwory, i wykonawców ! Do moich ulubionych należą Moby (czasami) i Telepomusik...
P.S. Jeżeli taki temat już był to bardzo przepraszam, ale szukałem ;> @Down No tak zapomniałem o Enigmie ;> Także o Schillerze :D |
Enigma - Return to Innocence (Lsd - Love Sensuality Devotion)
|
The Crystal Method - definitywni klasycy gatunku.
|
Enigma - costam of love
|
Etnica – Dub Deluxe
|
Ja uwielbiam melodie, ktora leci w Menu glownym w Mafii-az na komorke sobie zgralem :P
|
Dla mnie muzyka elektroniczna za bardzo piszczy.
A ze spokojnej to Mozart, Beethoven i inni tacy :P I wprost uwielbiam muzyczke z menu MOHAA i CoD'a 1 |
wspaniala elektronika to (wykonawcy):
Vangelis Biosphere Lustmord Rich Banco deGaia Aphex Twin Caustic Window Polygon Window Gak Mira Calix Bradley Strider Autechre Mu-Ziq Power Pill Kraftwerk A Positive Live Solvent Future Sound Of London Gescom Moby (stare płyty) etc etc edit// a i z takich minimalistycznych klimatow to przede wszystkim LULL i jego kooperacje z Plotkinem, Laswellem czyBatesem. + Tehom, Deutsch Nepal, niektore rzeczy Hybryds, Final z ciezszych rzeczy: NON, Heltir, Throbbing, Premature Ejaculation plus oczywiscie klasycy, czyli Fripp i Eno no i cała masa klimatow, gdzie dochodzi beat... jest tego w chuj. |
Apocalyptica... Ostatnio ich utwór Hope mam cały czas w uszach :D
|
Dla mnie najlepsze (albo może lepiej: najbardziej odprężające) jest Vangelis - Chariots of Fire.
|
Cytuj:
|
Odświeżam, bo nie chcę żeby ten temat poszedł w niepamięć ;>
|
@allatar: różni ludzie - różne gusta :)
|
Moj podpis mowi sam za Siebie. (Raczej..)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:14. |