![]() |
104 MS down :)
|
Nie miał szans :P Szkoda że loota nie pokazał ale i tak szybko to zrobił...
Pikne ;] @Down: To że jest cziterem wali kejlogery na forum i ma bana a ty nie masz itemów. |
nie ogladalem filmu bo wydaje mi sie ze to dark sidar :P
Puge od razu przeslal mi film po zabiciu mam pytanie co to znaczy "coder" po Twoim nicku Gromexorek? |
No walsnie to jest selena... Dlatego odeszlem :(
Respect dla ciebie Koti ale powiedz sam czy ten 104 pall nie przynoobil ... BTW. Dlaczego polacy nie upierdola puge? az tak sie go boicie? moglem zorbic wiekszy lvl sorcem... moze bym cos wiekszego zdzialal ... Jak mi sie znudzi non-pvp zrobie new chara i wtedy narobie maniany :) Od tej pory kill only SWE... no oprocz Kaby jego lubie ;p:] |
Cytuj:
Należe do grupy Programmers, zrzeszającej programistów. I jak dołączyłem do tej grupy mogłem sobie taką rangę ustawić w Panelu Kontrolnym Użytkownika. |
Cytuj:
Dzieki A jak mozna aplikowac do jakiejs grupy? Nie koniecznie programistow :P Pewnie jest to gdzies napisane ( jakis thread czy cos) sry ze pytam ale moze moglbys mi dac jakis link to bym sobie poczytal :P |
Cytuj:
no ok ogladne ten film :P a kaby jest z anglii albo szkocjii a nie szwecji :P Aha a ja nigdy nie zabije puge bo go bardzo lubie ale prawda jest ze ubija mi znajomych czasem |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@ Film swojego czasu tez Sidara ubijalem... wtedy jeszcze byl mniej zaawansowany w lizaniu dupy ale i tak byl totalna lama bo na 55 lvlu bodajze padl w 5 sekund jak go bilem z Lunetem a teraz w sekunde na dodatek przy exurze gran. Co prawda mialem pecha ze w momencie jak dostal kape od bk to puge byl rdy do bicia to na pewno go zaskoczylo ale sekunde na vite mial zamiast na grana, przynajmniej botow nie uzywa widac :) |
Odp.
Filmik spoko. Podoba mi się, że Puge daje dużo Filmów bo są fajne i są nagrane na tym świecie gdzie Ja gram. Koti a ty też miałeś kiedys od kogoś "Hunted" albo ktos z Nocturnow Cie ubił?
|
Cytuj:
Kaby to Anglik |
Cytuj:
|
Cytuj:
:D haha chiales powiedziec chyba PL rox POLACKI roxuja system a w szczegolnosci z Kyry XD! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:07. |