![]() |
Dragon ball (coś dla fanów)
|
omfg... Drzwi sa na prawo? A moze na lewo? Albo wogole wyjdz...
|
Of men dragan ball is the noob Zrobmy nowy skrot.
SDBZ(STOP Dragon Ball Z) 2/10. |
jak coś to tam u góry pisze ,,coś dla fanów" a nie dla takich co sie wymądżają na ty forum. Uważacie za super super fake makerów i macie racje ale czemu ciągle wyszydacie z ludzi powiedzcie co zmienić a nie od razu n00b
|
Moze byc
Moim zdaniem jest to fajne tylko ze w dziale Fake'i ? ja bym to dal w zdjecia
8/10 |
A mnie się podoba. Nieszczególnie ambitne, ale wykonanie ładne i przejrzyste.
No i oczywiście uwielbiam DB :) |
dla mnie ok... : ]
|
Bardzo fajne zrob jescze ssj4
|
Cytuj:
Powiedziec co zle? Dobrze.. tylko sie nie poplacz... -Ta "aura" Wyglada jakby przeszla przez siekarke... -Outfity... juz ambitniejszych sie nie dalo? -Ta "kameha"... Nie mogles wlasnego uderzenia zrobic? A powiekszyles tylko teleport tibijski i myslisz ze boss jestes... @down Hmm... ja powiadasz...? Wymadrzanie polega na tym, że np. : "muj fejek jest najlebszy!! a wase to guwno!" na tym polega wymadrzanie. Czyli ze ktos sie uwaza za najlepszego. Ja sie za takiego nie uzwazam... poprostu mowie ze mi sie nie podobaja. Sa takie... prymitywne? @down A nie mogl wymyslec czegos swojego? Czesc tibisjkich grafik zbrzydla mi... |
@Patryk-17
SSJ4 jest głupie tak jak całe GT :/ @Veruis 1 część twojego postu - Ty??? 2 część twojego postu - Powiększył tylko teleporty Tibijskie, bo to jest forum Tibijskie??? @Topic Ładne, ale czegoś tu brakuje :D |
@up
Nie wymądrzam sie tylko pisze fakty. Zaczynam robić ssj4 Da mi ktoś małpy trzy rodzaje od przodu musze zobaczyć jak wyglada sierść małpia |
A czy ja mowie ze sie wymadrzasz...? Tylko niewiem jakie "fakty" stwierdzasz.
Malpa jest na spritach od 4000-7000 Gdzies tam. Nie pamietam dokladnie bo za bardzo jej nie uzywalem. |
No coż niewiem po co dałeś nowy temat... Jak już dałeś w temacie "Nasze Pierwsze Fake" (Chyba tak się to pisze ;>) A wykonanie takie Sobie...
|
Cytuj:
za drugie dzięki |
Cytuj:
Ta wypowiedz ktora cytuje Gangrela zapoczatkowala dobre oceny tego "fejka" Moderator ma dobre zdanie o fejku , to wszyscy ... OMFG Dla mnie dno ... wogule nie interesuje sie tym , nie podoba mi sie X( help me , koszzz plizzz , banisz :P |
Ja dam 8/10 bo sie uśmiałem dobre KA me ha me ha! :D :D
|
COOOOOOOOOOl 9 i pol/10.8o :D
|
Yyy... Bez obrazy dla tych co "to" lubia, ale to nei ma sensu... Koles wkleil pare obrazkow z przemianami i co dalej... 2/10 moze sie rozkreci, bo lubie DB, alejak narazie to nudaaaaaaaaaaa...
|
Kuqła Fajne 9/10 :) Go go go Ssj 4!
|
da mi ktos mape trzy rodzaje z przodu ok?
chce zobaczć jak wyglada siersć |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:41. |