![]() |
plx? Dlaczego jestem ignorowany? Tak samo jak z tutorialami.
|
Niektore rzeczy naprawde fajnie ci powychodzily, trenuj trenuj bedzie jeszcze lepiej. A co do ignoracji no coz... wiem co czujesz tydzien temu odswiezylem moj temat w ktorym jest kilka moich prac, dodalem jedna nowa i tylko jeden komentarz w dodatku nie na temat -.- Ehz... ;/
|
Hmm, coz ja ci powiem Slawek. Mieczyki sa realistyczne w wiekszosci, wygladaja nawet ciekawie, ale musze ci powiedziec ze nie sa to prace w ktore wlepia sie wzrok i nie da sie odkleic, ale napewno nie sa zle ! Ten gladius wyszedl ci ciekawie, ale kolory ! To samo z ostatnim mieczykiem, ciekawy pomysl gorsze wykonczenie :) Ja polecam concept arty do gier albo np ze strony Dnd (rpeg) tam spotkasz duzo bardzo klimatycznych prac (mysle ze jest tam latwiej znalezc dobrej jakosci concept miecza), poodrysowywuj ! Oprocz tego okropnie ugryzla mnie ta angielszczyzna, to kwestia gustu, ale ja bym wolal te napisy po polsku ;-) A tak wogole to fajnie i pozdrawiam ! Aha blacko mi taki fajny tekscik zapuscil -> ołówek nie gryzie :p
down -> nie podobalo mi sie i tyle :P |
A jak reszta, bo miecze tylko skomentowaliście? Klikaliście w linki?
|
Kliknalem, zobaczylem i skomentowalem:P
|
Nie jestes ignorowany. Poprostu wiekszosc wchodzi oglada wychodzi i nie komentuje. Moj topic tak samo :). Musze zrobic pare nowych prac.
Twoje prace są niczego sobie naprawde dobrze prace :) |
Łaj in inglisz?
Efekty cienkie, na pixach się nie znam, ale wydają się być ok ;) W ruchomym logu nie da się przeczytać tekstu, za szybko lata. Drugie też nieczytelne. Popracuj w photoshopie :) |
Żałosne prace...
|
Wpierw może powiedz w czym je robisz ?
|
wszystkie pixelarty w paincie, reszta w Gimpie.
@2up Uzasadnienie plx @edit /me głupio sięzachował |
Ech... Slawek, w tym momencie sam zachowales sie jak debil. Cos go boli, to niech boli, a Ty go olej i tworz dalej, a nie wyskakujesz z wielkim smiechem (debilnym) i glupim tlumaczeniem, co to za eful eful boy. -.-
|
W sumie to masz rację. Głupio się trochę zachowałem. Dam edita. Ale niech mnie przestanie wyzywać, bo nie przestaje od czasu tego incydentu z jego forum.
|
|
hmm... cchyba wiem już jak to zrobiłeś :) ale liczy się efekt, a nie wykonanie
Bardzo fajny napis, możesz zdradzić sekret, i powiedzieć, jaka to czcionka? |
Bill hicks, a efekt to przerobiony trochę tutorial. W PS dopiero zaczynam robić.
btw, polecam zabawy z mapowaniem wypukłości, ostatnio takie cuda mi wychodziły z użyciem tego filtru. btw2 Szukam grafika do projektu |
Już wiem czemu jesteś w MTA.
|
wszystkie grafiki nawet ujda, ale ten napis nadal jest badziewny... nie wiem co, ale cos w nim badziewnego jest - a juz wiem, jest to zwykly napis na czerwonym tle.. i po co cos takiego? Moze dodaj tlo czy cos w tym stylu zeby to jakos wygladalo a nie jak zwykly napis. Do tego w tym srakowatym kolorze..
I "pixelarty" masz nadal brudne ;) pracuj dalej.. bo cos ostatnio galeria stoji.. |
Ostatnio nie dawałem, bo robiłem do Delanty. Dam sygnaturę:
http://img157.imageshack.us/img157/3...gnaturaau2.png I praca nieskończona. Wszystko robiłem sam, od zera (oczy najlepiej wyszly) http://img237.imageshack.us/img237/1934/oczyqu6.png |
.hmmm... sygnaturka prostota, moglbys ja jeszcze wyabstractowac, ale ujdzie z zalozenia ze to czysty material "metalo podobny" bo do metalu duzo brakuje
a to na dole.. bez komentarza...xP ale ja sie uwziolem.. no coz (tak to jest jak sie naczyta zbyt duzo for o tematyce hardkorowo-graficznej xP) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:55. |