![]() |
ZLE SIE DZIEJE
O j bardzo zle sie dzieje mialem giga laga( myslalem ze tylko ja) ale spojrzcie na to:
Antica-11 Danubia-10 Eternia-6 Isara-6 Lunara-6 Nova-7 Premia-3 Secura-14 Reszta w normie. Pdejzewma ze to poczatek konca tibi lub powstanie nowego serwera jak cos ktos wie na ten temat niech pisze Ten stan serwerow byl na godzine 0:42. Mam tylko nadzieje ze to nie kolejny atak bo nawet na konto nie moge sie zalogowac. |
Oj wiem, wszystkie Niemieckie serwy padły :/...a akurad sprzedawałem na rooku mace za 100 gp ! GRRRR
|
W sumie to moze nawet lepiej bo mnie dzis 2 razy pk dopadli.
|
i co z tego żę cie dopadli (mie zawsze wywala po 12:00 lub przed :/ ) . I tak bedziesz miał to co było przedchwilka .... heh.
|
Mam nadzieje że to jest chwilowe bo jak to kolejny atak to po weekendzie :(:(
|
Nie zupelnie bo jesli serwery zrobily restart, a pewnie zrobily to wszystkie dane do mometu zapisania gry zostana utracone. I mam spowrotem swoje ukochane runki :D i prawie 12lev (tylko 34 do 12)
|
To ładnie ...to ja mam heh ...LVL 0 !!!!!
UPDATE: Mam chyba 5 lvl ... i dobre rzeczy ... :/ UPDATE: Amera -> wyłączony Antica -> 286 Calmera -> wyłączony Danubia -> 271 Eternia -> 254 Isara -> 243 Libera -> wyłączony Lunara -> 266 Nova -> 227 Premia -> 52 Rubera -> wyłączony Secura -> 248 Trimera -> wyłączony Ogółem -> 1847 UPDATE: Wyłączyli amerykańskie serwy a na niemieckich już wchodzą :/ . |
JA se ide spać ...rano powinno być ...DOBRANOC :P ,
|
Czyli padly a juz myslalem ze to zly dzien:P. A pozatym czlowieku pograj se w bierki jak w weekend nie masz co robic, a pozatym pys poszedl do kosciola i na tace sypnol:D (bo proboszczowi na benzyne nie styka do bnv :P )
|
OK ja siedze na serwie i mam nowe info an temat tibi :
Od 3:00 do 6:00 lepiej niechodzić w niebezpieczne miejsca bo będą kicki i "HEAVY" LAGI!!!!!!!!!!!!!!!!! (tak pisało podczas wejścia na serwa :/ ). |
ale co nic nie cofnelo ci nie staciles nic? (nie to zebym by zawistny ale mi o grubszy szmelc sie roschodzi)
|
Weź daj reseta kompa i zobaczysz
P.S. Nie ...wszystko było jak przed kickiem!!!!!!! NIC NIESTRACILEM a ty zostałeśspekowany (to co gadaleś :P ) |
powiem to tak zycie jest pelne niespodzianek ale najwieksza z nich jest pech. Czyli nie moge nazekac na brak niespodzianek w zyciu :D
|
fajnie macie :]
|
dokladnie to samo mialem... eh
|
ja to tez pamietam i tez mie niestety bug ubil a wiec naszczescie wszystko sie wykasowalo z rejestru :))
|
a ja co do tego miałem ciekawą sytuację
ano trenuję swoim knightem (na Ruberze), no to mi się nudzi, to myślę sobie: wejdę na tibia.com, zobaczę czy może jakieś newsy na temat nowego serwa ... patrzę i co widzę ... Rubera off .... ciekawe, przełączam Tibię a tu wszystko w porządku :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:18. |