![]() |
Tablet.
Przymierzam sie do zakupu tabletu i mam jeden na oku: http://mmv.pl/produkty_new/szczegoly...&id_produktu=6
Co o nim sadzicie? Czy jest to produkt godny zakupienia czy jakies scierwo? Cena jest dosyc zachecajaca ale chcialbym wiedziec jakie sa wasze opinie ;) Z tego co slyszalem to sama firma jest solidna. @edit: pomyslalem ze jednak ten bylby lepszy za niewiele wieksza cene :) http://mmv.pl/produkty_new/szczegoly...&id_produktu=4 |
O produkcie dużo nie powiem, ale moge potwierdzić że Pentagram to dobra firma, sądze, że się nie zawiedziesz ;)
|
Cena dobra
Firma dobra Parametry jak na mój gust bardzo dobre Gwarancja jest Myślę tylko nad obszarem roboczym. Czy te 12*9 cm (dobrze przeczytałem?) to nie mało? Nie znam się na tabletach, ale wydaje mi się, że troszke. |
@up
Rozmiar w sam raz. Mam rozmiar a6 i jest akurat na wszystko. @Rethfing Wacom jest lepszy. |
Tez mysle ze lepiej Wacoma (tam byl taki fajny tani model ale nie pamietam nazwy =P) , a do tego ta nazwa pentagram zle mi sie kojarze brr :P
down -> dzieki wlasnie o ten model mi chodzilo ^^ |
@up
Wacom Volito 2. |
Masa ludzi narzeka na Pentagramy. Psują się,kursor wariuje itp itd.
Wacom Volito2 kosztuje troche ponad 200zł a obszar roboczy A6 w niczym nie przeszkadza. Mało tego, powyżej A5 to pomyłka, żeby cokolwiek narysować trzeba się nieźle namachać. Także Wacom jako jedyna firma posiada patent na bezbateryjne piórka. |
Cytuj:
Zresztą te pentagramy i tamte mediony i to całe ścierwo za 100-200zł to jest to samo, tylko w innej obudowie. |
Cytuj:
|
Juz wybralem :D Poczytalem forum na www.digart.pl i wybor wydaje sie prosty dla czlowieka ktory chce sobie pobazgrac - Wacom Volito 2.
|
Heh... Ja może sobie kiedyś strzelę porządnego Wacoma. Narazie ja i lim mamy dośc spore tableciki niezbyt znanej marki, które jakoś pozwalają nam rysować. I powiem jedno - nie ma co się napalać na duży tablet - lepiej mały, a poręczny...
|
Ja mam w domu tego pierwszego
Jest super i zachencam do kupienia |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:59. |