![]() |
Problemy z knightem
Nie wiem czy dobrze umiescilem ten post ,ale mam dość "trudny orzech" do zgryzienia. Mam knighta 15 lev ze skilami 37/34. A mój problem polega na tym:
PO PIERWSZE: Gdzie najlepiej i najszybciej moge trenować ?? Ludzie doradzają rotwormy, trolle i dwarfy. Nie wiem na co sie zdecydować. PO DRUGIE: Gdzie najlepiej i najszybciej expić ?? Ludzie doradzają tak samo ja w przypadku treningu rotwormy, trolle i dwarfy. Co wybrać ?? PO TRZECIE: Na co chodzić żeby zarobić a sie nie narobić?? Ludzie mówią albo rotwormy ,albo ghule |
ja bym we wszystkich 3 przykladach wybral roty. Daja zarcie a wiec mozna tez trenic mlvl, daja duzo kasy i wypadaja z nich mace i swordy ktore pozniej mozna sprzedac w sklepie. A jesli zrobisz se wiekszy lvl i wieksze skille to do robienia kasy najlepsza sa ghule.
|
Najlepiej treń na rotach jak w tym czasie chcesz trenic mgc lvl a jak chcesz skille to na dwarfach bo są twardsze ale pamietaj ZE ZAWSZE MUSZA BYC 2 NIE WIECEJ NIE MNIEJ bo shielding ci o wiele szybciej rosnie :miecz:
Jak komus pomoglem to możesz dac + :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:11. |