![]() |
DO ADMINÓW (i innch też)
Drodzy moderatorowie i administratorowie (i użytkownicy)
Mam do was małą ale ważną sprawe. Załozyłem char o nazwie Ball Dragon (Aldora) I koleś, który ma nick Ball Dragoneye (oraz Gamge Drogoneye) chce mnie zrookować. Powiedział ze: albo zrookują mnie, albo dam im 30k i 2 bp uhs, albo zmienie nazwe. Napisałem co CIPów zeby mi zmienili nick, a oni mi odpisali, że tibia jest bezpłatna :x . Teraz zwracam sie z prośbą do was. Jak ktoś wie jak zmienić nick/ może zagadać do GMów zeby zmienili nick, to zróbcie tak - w przeciwnym razie zostane zrookowany ;( (Pomóżcie mi, bo jak to mawiają - tibia jest jak wielka rodzina :D ) |
Zmiana nicku w grze jest mozliwa tylko wtedy jesli twoj nick lami jednna z zasad tibii wowczas dostaniesz bana i bedziesz mogl zmienic nazwe swojeje postaci.
|
Znajdz jakiegos Tutora w grze i zagadaj z nim popros o zmiene nicku wymien przyczyny moze go ublagasz a on juz cos wymysli i da ci namelocka :P
|
Zgłoś, że twój nick jest podobny do nick'a innej osoby i podaj ten przykład i powinni Ci zmienić.
|
Chca cie zabic za to ze masz podobny nick? Bezsens, podaj swoj lvl, oraz ich levele i swiat na jakim grasz... najprawdopodobniej sa to jakies niskie lvl`e ktorzy zdobyli ten 15 lvl i mysla ze sa panami wszechswiata...
|
Cytuj:
Dodam, że to Polak... Pogadaj z nim - może Ci odpuści. Poza tym spróbuj udowodnić podobieństwo nicków - może zmienią, choć wątpie. |
Hmm, moze oni mysla ze sie pod nich probujesz podszyc? Pogadaj z nimi i wytlumacz, ze nie wiedziales ze maja takie nicki i, ze wcale sie nie probujesz pod nich podszyc. Pozdro
|
@re Raul,
Moj kolega ma podobny nick do 60 mastera, pisal pare razy do counsollerow, by zmienili nick bo ma podobny do innego goscia, a oni odpisali, ze musisz podac konkretny powod czy cos takiego - tego nie posluchaja, nie warto nawet probowac. |
Teorytycznie GM powinien dac namelock jak mu opiszesz cała sytuacje
jest w rules cos takiego ze nie mozna miec nickow podobnych do innych graczy- napisz ze koles sobie tego nie rzyczy i powines dostac name lock. najpierw pogadaj z tym co che cie rookować. przecierz to śmieszne jest. bez jaj :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:22. |