![]() |
wtf?
Kto mi odpowie na pytanie jak to możliwe?:D
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/13626 Chodzi mi o loga exetrisa Nie bylo ss! Juz link poprawiony |
Naucz się linki wpisywać.
@edit thx |
ee w tym filmiku chodzi o to ,że ten Ex~ napisał
Cytuj:
|
Cytuj:
Bo to raczej nienormalne:p |
@Up Eh tu chodzi o to że Exte~ się wylogował jak go bili, czyli miał battle więc to praktycznie niemożliwe ;o a jednak ... :< Coś słyszałem o takim bocie.
|
Cytuj:
Można powiedzieć przypadek... :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wyszedł krzyżykiem podczas walki a uhał się uhmakerem. Po 3 min go wylogowało>:)
|
EE ? stara metoda z kolegom ktory uha. Jakich 3 minutach ;| po minucie wywala znaczy na tibi 7.6 7.7x tak bylo i chodzi tutaj o przerwanie polaczenia ;]
Bill Picket (czy jakos tak) na pandori juz tak robil jak go strapowalo duzo osob ;) |
z tego co czytam fajny trick :D
napiszcie mi też na PM |
Cytuj:
Po 2 nikt nie leczył :p (widziałeś ? bo ja nie:) ) Po 3 Stał 6 sec :p coś Ci nie pyrgło, ale kombinujesz:D Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Powiedzdzie dlaczego tak i jak to sie robi PLX:baby:
|
Cytuj:
|
Podsumowując:
Nie mógł mieć kicka, bo by go wylogowało po minucie. Nie mógł go kolega przesunąć, bo w ogień się nie da wepchnąć. @Down: Af, zapomniałem. To musi mieć związek z tym że Dolera to enfo~ |
up...
To Nie mógł byc save serwer bo on sie zalogowal pózniej a jak juz sie wyloguje przy save to sie nie mozna zalogowac... |
Hm... sprawdzilem to z kolega i bylo tak:
1. bilem kolege ( nie w party). 2. kolega dal exit'a. 3. po 2 min. wylogowalo go. Niewiem jak to jest ze 1 min, 6 sek 3 min czy cos... Ja mialem 2 min :P Jakis przypadek. @up: A wlasnie, niewiem czy tez tak macie ale jak jest save i mam Fight'a to niemoge sie wylogowac niewiem czemu :/ _edit_ Moze go kicknelo i wylogowalo bo to pvp world? ( tylko moja propozycja ) |
Kozacy. To napiszcie mi jak sie tak robi na PW. A nie..... -.^
EDIT: Zasałem i ogladnołem ciekawe ciekawe :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:48. |