![]() |
Xfire, screeny
Witam wszystkich.
Czy XFire wykrywa Tibie? Poniewaz mam go zainstalowanego, a gry mi nie wykrywa? Nawet w spisie gier nie ma Tibie, sam juz nie wiem czy jest mozliwosc dodania tej gry, aby byl liczony czas spedzony w grze. Drugie pytanie. Czy jest jakis program do robienia screenow w tibi? Oprocz przycisku print screen - chciałbym, aby program sam zapisywal screen do danej lokacji. ;) |
Co do drugiego - UO ScreenShot Utility.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
XFire dotyczy gier "na cały ekran" takich jak SW: EaW, MoHAA, MoHPA, etc etc Tibia to gra "okienkowa" :) |
@up
Nie koniecznie..., jestp are gier okienkowych, ktore xfire zalicza. To zalezy od gry... tylko i wylacznie, na xfire.com jest spis gier ktore program akceptuje. Tibii tam nie ma. |
Aha...no to glupio :/ Dzieki za pomoc :) Program bardzo fajny ;)
|
Jakiś rok temu, jak był otwarty program "suggest a game"(teraz nie wiem, czy jeszcze jest) to poszło sporo maili o support dla Tibii. Bez odzewu.
Co do zdjęć: alternatywą dla uosu jest irfanview. Otworzyć, wcisnąć C, dalej dasz sobie radę. Lepsza jakość zapisu, możliwość automatycznej konwersji na inne formaty(nie tylko .bmp/.jpg) bez straty jakości. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:30. |