![]() |
Dead tree i krag kamieni
Przechadzajac sie poza Thais zauwazylem cos takiego. Dziwne martwe drzewo a pod nim stone circle.
http://img122.imageshack.us/img122/4937/treekd8.jpg Jestem pewien, ze do czegos to musi byc. Tam gdzie ten krąg lałem wode, lifefluid, krew, slime ale nic :/ nawet podpalilem fire fieldem :D . Czy to jakis quest? Jesli cos jest juz o tym na forum to sorry, ale nic niznalazlem. |
Greenshore, huh?..
Jestem pewien na 99.99% (00.01% pozostawiam na błąd statystyczny), że to do niczego nie służy. |
Ty a ja widziałem drzewo co to jakoś dziwnie blisko dp stoi!!! To na pewno quest z final roomem pełnym orshabaali!!!(ironia) OMG Ile jeszcze ludzi będzie wymyślało takie rzecz, zwykły krąg kamieni, czasami jest krąg z głazów itp. To do niczego nie służy, a nawet jeśli byłby to quest i ktoś wiedziałby coś o nim to i tak niemógłby się wypowiedzieć bo to QS.
Jakby to powiedział Dwimenor "Kopas w dupas very mocno" z tym tematem |
masz stary nasrane ;/ z tym tematem ;p
|
tej odmiany co ty jeszcze nie palilem O______O
|
Bujna wyobraźnia...
Taki krąg kamieni się układa, gdy rozpala się ognisko. Dla nadaniu klimatu,, żeby gracze myśleli "Tutaj wędrowali ludzie, tu zatrzymali się na odpoczynek..." A dead tree? Może dlatego, że potrzebowali opału na ognisko...? Człowieku, nie wszystko musi być questem!
|
Cytuj:
@Topic Rzecz do urozmajicenia gry. Niczemu nie sluzaca. |
@Autor topicu: nie przejmuj się wszystkimi userami którzy piszą "masz nasrane" albo "nie wszystko musi być questem". Bo są tylko pejoratywnie nastawionymi looserami bez wyobraźni. Stfu all.
Gdyby nie tacy ludzie jak ten Pan to polowa questow by byla nie odkryta Jak to mowie ja sam "Trzeba mieć k%%%% fantazje". Więc powodzenia z tym ;), moze jednak sie czyms okaze. Tip2. Nie mniej jednak moze sie okazac zwyklym urozmaiceniem, kto to wie ;) |
ów kamienie wystepuja gdy jest Campfire np jak masz amazonki wild warriory i inne tym podobne, gdy ognia niema- czyli wygasl to zostaja same kamienie, a martwe drzewko ludzie uzywali do siedzenia na nim -.^
Luthi, masz racje, gdyby nie tacy ludzie to w sumie wszystkie questy by nie byly odkryte a nie polowa ;), moze powinien byc jakis przyklejony temat dla "dziwnych" rzeczy ;) ale nie mnie o tym decydowac ;P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:47. |