Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Tajemnica o nowym GM/Hacker? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=100976)

Evertt 04-11-2006 23:22

Tajemnica o nowym GM/Hacker?

Name: GM Island
Sex: male
Profession: None
Level: 2
World: Morgana
Residence: Rookgaard
Last login: Nov 02 2006, 16:17:46 CET
Position: Gamemaster
Comment: THE MYSTERY IS SOLVED!
A GM ISLAND REALLY DOES EXIST!
Account Status: Premium Account

Whatzzuuup?

Cederiel 04-11-2006 23:37

Co tu jest tajemniczego, hackerskiego?

Aroonia 04-11-2006 23:55

Nie kapuje tego tematu? -.^ o co szczegolnie chodzi? o kommenta? -.^ :baby:

Zephi 05-11-2006 00:08

Co w tym dziwnego? GMi czesto tworza postacie o conajmniej dziwnych nickach (i nie mówię tu tylko o test serverach, chociaż tam zdarza się to najczęściej :o ).

Hrabia_Citizen 05-11-2006 08:11

Tak Evett, GM to hacker; a teraz pozbieraj zabawki i wyjdź z piaskownicy...

Keel 05-11-2006 11:49

Ocb?... Moze bys wyjasnil o co Ci chodzi:> Czy nie laska?

Alanus Lutinum 05-11-2006 12:04

Chyba chodzi mu o ten magiczny comment. Co tutaj hakerskiego ? Zobacz sobie Commentsy innych popularnych graczy i porównaj je to zobaczysz.

Knight_Siedlce 07-11-2006 20:51

to juz wiem kto haknal mi mojego 8 lvl -.- TO GM!!!

Raxev 07-11-2006 21:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knight_Siedlce (Post 1068035)
to juz wiem kto haknal mi mojego 8 lvl -.- TO GM!!!

Nie, to byłem ja ^^

Kshaq 07-11-2006 21:20

@up
Chyba coś cię boli rax :D To była moja babcia. Gra na securze nie widziałeś jej :D

Co do tematu nie wiem o co wam chodzi. Widać był przeciek o wyspie GM'ów jakiś poważniejszy jak widać i teraz próbują zatuszować sprawę?

Nieugiety 07-11-2006 21:31

@up, 2x up
Chyba śnicie, to był mój pradziadek, dostał mls od gma (moja prababcia) i wogule se ekspiom na orashubalach i fajnie jest. Leją z ezde po 5000 w czlowieka, a w potfora po 2 miliony !!!!!!! A ja to Stawe.

Edit: Mym siostrą byc bubel. ! <hail>

Btw, Totalnie nie rozumiem przewodniej intencji tego tematu, totalny debilizm.
Co do tekstu wyzej, poniosło mnie ;)

- Prodigy - 07-11-2006 21:33

Z tibianews.net:

Cytuj:

GM Island (updated by Awb the First)
Do you believe in the existence of the famous GM Island, or do you think it's just another fairy tale? Necro Gardius has created an interesting thread in the TibiaNews Forums! If you are interested, want to state your opinion or perhaps you have proof that it does or doesn’t exist, check it here!
Możliwe, że jakiś GM, lub ktoś z CS, czytał tego newsa i chciał sobie zażartować, więc stworzył postać o nicku "GM Island", dając tym samym odpowiedź, na nurtujące wielu ludzi pytanie "Czy istnieje wyspa GMów" (GM Island). Teraz już wiadomo, że istnieje, choć raczej nie tak(a), jak się spodziewali ;)

Cytuj:

GM Island. It does exist! Well, now we find out it's really a "he", and if there is a GM Island on Morgana, there is likely one on every server. Finally, the mystery is solved... What a relief!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:44.