![]() |
Tajemnica o nowym GM/Hacker?
Name: GM Island
Sex: male Profession: None Level: 2 World: Morgana Residence: Rookgaard Last login: Nov 02 2006, 16:17:46 CET Position: Gamemaster Comment: THE MYSTERY IS SOLVED! A GM ISLAND REALLY DOES EXIST! Account Status: Premium Account Whatzzuuup? |
Co tu jest tajemniczego, hackerskiego?
|
Nie kapuje tego tematu? -.^ o co szczegolnie chodzi? o kommenta? -.^ :baby:
|
Co w tym dziwnego? GMi czesto tworza postacie o conajmniej dziwnych nickach (i nie mówię tu tylko o test serverach, chociaż tam zdarza się to najczęściej :o ).
|
Tak Evett, GM to hacker; a teraz pozbieraj zabawki i wyjdź z piaskownicy...
|
Ocb?... Moze bys wyjasnil o co Ci chodzi:> Czy nie laska?
|
Chyba chodzi mu o ten magiczny comment. Co tutaj hakerskiego ? Zobacz sobie Commentsy innych popularnych graczy i porównaj je to zobaczysz.
|
to juz wiem kto haknal mi mojego 8 lvl -.- TO GM!!!
|
Cytuj:
|
@up
Chyba coś cię boli rax :D To była moja babcia. Gra na securze nie widziałeś jej :D Co do tematu nie wiem o co wam chodzi. Widać był przeciek o wyspie GM'ów jakiś poważniejszy jak widać i teraz próbują zatuszować sprawę? |
@up, 2x up
Chyba śnicie, to był mój pradziadek, dostał mls od gma (moja prababcia) i wogule se ekspiom na orashubalach i fajnie jest. Leją z ezde po 5000 w czlowieka, a w potfora po 2 miliony !!!!!!! A ja to Stawe. Edit: Mym siostrą byc bubel. ! <hail> Btw, Totalnie nie rozumiem przewodniej intencji tego tematu, totalny debilizm. Co do tekstu wyzej, poniosło mnie ;) |
Z tibianews.net:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:44. |