Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Nie mam slow na to forum (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=101053)

Dariush756 05-11-2006 15:09

Nie mam slow na to forum

Mam w dupie wszystkich moderatorow zamkneli temat.Bo napisalem ze hity nie "wchodza".A modek na to :hity nie wchodza bo nie chodza.. proste. . Byla dyskusja ale kochany modek zamyka ja.. Super traktuje sie tutaj forumowiczow... Poj***bane forum.Tak to jest jak admini przyjmuja noobkow do teamu z zewnatrz... Te dzieci naduzywaja swojej wladzy....

Wald_Kerius 05-11-2006 15:22

Od tego typu spraw masz przecież prywatną wiadomość. Jeżeli uważasz, iż decyzja moderatora (w tym przypadku moja) była niesłuszna skontaktuj się z nim. Zakładanie tego typu tematów niczemu nie słóży.Idź na żal.pl, tam cię wysłuchaja. Zawsze możesz złożyć skargę na moderatora do administratora forum.

Rethfing on Aldora 05-11-2006 15:23

Skoro masz w dupie forum to po co jeszcze tutaj siedzisz?

Dariush756 05-11-2006 15:25

Nie mam w dupie forum tylko modkow ktorzy nie potrzebnie kasuja tematy.Raczej by sie zajeli kasacja teamtow typu :czy fire sword swieci" Albo w jakiej jaskini znajduja sie cyklopy.Uzywam opcji szukaj nie bylo nic o tym temacie zalozylem swoj i oczekiwalem rozwiazania problemu od tego jest przeciez forum!!

Shanhaevel 05-11-2006 15:27

@up
Cytuj:

Poj***bane forum.
Cytuj:

Nie mam w dupie forum tylko modkow
Zdecyduj się kogo masz w dupie.

Keel 05-11-2006 15:33

My tez mamy Ciebie w dupie:>

Zotemut 05-11-2006 15:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wald_Kerius (Post 1064611)
Od tego typu spraw masz przecież prywatną wiadomość. Jeżeli uważasz, iż decyzja moderatora (w tym przypadku moja) była niesłuszna skontaktuj się z nim. Zakładanie tego typu tematów niczemu nie słóży.Idź na żal.pl, tam cię wysłuchaja. Zawsze możesz złożyć skargę na moderatora do administratora forum.

A ten Pan, chyba boi sie konkurencji, i banuje osoby które podaja linki do innych stron :confused: o tibii.
FIu FIu

:confused:

@Down
To byl link to ~~.org.pl >.<

Rethfing on Aldora 05-11-2006 15:41

@Zotemut
Jeśli linki to strony inne niż supported fansite to ma prawo robić co mu się żywnie podoba, chyba że wpłaciłeś odpowiednią sumkę za reklamę.

Dariush756 05-11-2006 15:51

Widzice i tak to jest a temat zaraz pewnie bedzie usuniety albo zamkniety...

Shinjix 05-11-2006 15:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dariush756 (Post 1064591)
Poj***bane forum.

Nikt Cie nie zmusza do korzystania z niego.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dariush756 (Post 1064591)
Mam w dupie wszystkich moderatorow zamkneli temat.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dariush756 (Post 1064672)
Tak to jest jak admini przyjmuja noobkow do teamu z zewnatrz... Te dzieci naduzywaja swojej wladzy....

Bardzo racjonalne myslenie. "Mam w dupie wszystkich, bo jeden z nich bla bla bla." I ty nas nazywasz dziećmi. pffff...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dariush756 (Post 1064672)
Widzice i tak to jest a temat zaraz pewnie bedzie usuniety albo zamkniety...

Jezeli masz jakieś zastrzeżenia lub uwagi co do decyzji moderatora, to skontaktuj sie w tym celu z administratorem serwisu.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:52.