![]() |
Furora War - 133EK and 158RP OWNED
Witam , filmiki z Tibicams
Pasterz the Axemaster dead :evul: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/13692 Yubov dead http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/13667 Widać Vision bierze sie do roboty ;) Enjoy :p |
ZOstawcie pasterzzaaaaa HSUAHsuahsua xD
|
Ładnie xD
Furora coraz bardziej mnie zaskakuje :p :p
Plx filmik z taifunem X( X( :confused: |
very nice film :] Furora rox :D ten z Pasterzem :S of curse :)
|
ciekawe kiedy taifun zacznie komus pomagac : ) bedzie wtedy fajnie haha :D
|
Heh niezle tylko ja jus niewiem po czyjej stronie jest imagram mój qmpel mowi ze imagram z nim sie qmpluje a w wojnie jest w druzynie pasterza
Nie odpowiadajcie na moją odpowiedz bo ja sam niewiem co w niej napisalem:D :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
Nom racja gdy Taif się dołączy będzie co oglądać ^^ |
Cytuj:
|
15:17 Barles Karste [129]: kto tak drze sie? xD
|
pasterz padł od pierwszego lipnego combo, a yubov chyba ze strachu pomyliles hotkeysy :D
|
pastuch co tak cienko lahahah ... zal.pl xDD
z sun ci tak ladnie szlo a teraz? ;>) pfff... ;p CIENKO !!! XDD Greetings |
jak się Taifun do kogoś przyłączy to będzieźle, bo z nim pewnie czipsu może kris itp., a wtedy wiadomo ze po vision zreszta z samym taifuinem juz by byla ogromna roznica ognia
|
gralem na furorze i troche znam tam sytuacje moczykij dobry kolega ktory zna z rl 2 ownerow taifuna nielize mu dupy jak polowa h lvli
najwieksze lizodupy taifuna :Imargam :James Caros :Magrami : (kiedys bardzo dawno nackers ) ktory odpadl z serva tak samo jak polowa ludzi ktora scigala taifuna w expie min. :Mestor Rhu : draverik : Pasterz the axemaster (przez jakis czas niegral) :Conrad Ma'fer : Dronne nieznam wiecej byc moze nniepamietam zdanie dla tych ktorzy mowia ze zazdroszcze taifunow lvl i nielize mu pupeczki :) SRAM NA TAIFUNA I JEGO PLEBOWATYCH PSOW :) NIEZAZDROSZCZE MU TEGO 290 ZASHAREROWANEGO LVLA |
wiem, ze to trudne ale tajfun w podziemiach molts/desert itp za duzo nie pokaze bo jak strapuja tajfuna to 1 dobre combo i tyle tajfuna widzieli....
ale za to na open battle ue 1000+ i sd 450+ sie baaardzo przydaja no i bursty nawet po 200 beda wlazic xD |
Cytuj:
|
A w trapie już nie moze tego sd i ue? :balwanek:
w ogóle żeby trapnąć trzeba najpierw dogonić... |
mnie to zaprzeproszeniem w*****a
Taifun to jeb*** skurw**** bo jak sie sharuje i to jeszcze na wojnie niby neutral a bije z vision czemu?! bo magrami czy jakos tak kupil chara starry kris bycmoze i bardzo stary nackers bo sie na rl znaja i taifun pomaga neutral to neutral taifun spie**alaj!od vision HAIL VISION!X(
|
nie płacz, taifun nikomu nie pomaga
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:37. |