![]() |
Przewodnik po ghostlandzie
http://republika.pl/michal_lelavafu/glmovie.rec
Moj pierwszy film nagrany za pomysłem Pipu.Wybaczcie ze taki dlugi ale to nasz debiut.Kolejne filmy beda leprze. Coment plx! pozdrawiam |
Tak
Przepraszamy za taki długi filmik ale jak wspomiał Michal to nasz debiut.Chciałem stwożyć taki przewodnik z myślą o tych slabszych ode mnie.
Następna filmiki beda lepsze . PiPu |
:)
calkiem fajny poradnik zastanawialem sie wlasnie czy by nie isc swoja postacia poexpic do gh a tu patrze poradnik o gh
Teraz wiem gdzie tam isc ;) + do repki za zaciekawienie i taki zbieg okolicznosci ;) |
Jak dla mnie to filmik słaby.
Mnie bardziej interesują respy tych dsów co się boicie. Bo na ghule to nie problem dojść, jeśli możecie to na następnym filmiku resp dsków, :confused: |
filmik taki sobie mogliście sie bardziej postarać ;) ale ciekawsze są ds-y niż te scorpy i skielety ;) pozdro
|
Michał gratuluje debiutu.
Nie chce mi się ściągać filmu, bo miałem formata nawet tibiCAM nie mam. Takiego przewodnika nie potrzebuje bo ty sam mnie oprowadziłeś. Thx za tamto wycieczke. pozdro. |
Cytuj:
Może I są ciekawsze Ds-y dla wyższych leveli ale dla dla niedoświadczonych graczy może sie przydać :] Mi sie przydało i za to THX! Pozdro ziom B) |
Chłopaki a lidera to sie nie zabralo?? Zwiedzilibście wiecej, durzo wiecej ze mna... ;(
|
Jakbyście potrzebowali blokera do next filmiku np.: na dragach pod venore, poh lub of dajcie znac chetnie sie przejde:D
|
Tego szukalem!!!!
Wiem co jest w ,,Niektorych" dziurach ale napewno ten poradnik sie przyda. Zaraz zabiore sie do ogladania, a pozniej zdam recenzje ;) Powiem tak: te dziury juz widzialem i nic nowego nie zobaczylem poza dziura ze scorpami,ale jak na 1 filmik to niezle ci wyszedl razem z narracja ;) POZDRO |
@zbkow
Nie bylo Cie online ^^ pozdro |
co do filmiku nie mam zastrzezen i sadze ze jak na swoj pierwszy debiut byl on super!! :) wiec z tego co ja wiem z ghoustlandu to ponizej gsow sa stalkery tak jak wspomilnaliscie jeszcze ghousty a juz na najnizszych poziomach sa nawet warlocki i stone golemy :] -wiem to poniewasz ogladalem dzis banshee quest i jest on bardzo trudny nie radze nizej schodzic!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:37. |