![]() |
gdzie eq?
Gdzie jest eq jezeli mi sie skonczyl pacc a bylo w ankh? Dalej w ankh czy gdzies sie przenosi?
|
Zostaje, niezależnie czy w domku, czy w depo, zawsze będzie w depo.
|
Jeśli myślisz o dp, to eq zostaje na Ankh, musisz wykupić pacca ażeby je odebrać. Możesz też wziąć wszystko z dp na swoje barki i wrócić razem z tym na kontynent. Tylko to może się wydać nierealne, ponieważ zazwyczaj itemki są tak ciężkie, że idzie wziąć tylko kilkanaście przedmiotów. Można wysłać paczką do kolegi na kontynencie, który odda zawartość po tym jak wrócisz.
|
o spoko to co ja teraz zrobie ? :(
|
@up
Pobawisz się bez pacc, a jak kupisz znowu to będziesz miał miłą niespodziankę w ank :) A następnym razem, przed końcem pacc upchnij wszystko do parcela, zaadresuj do siebie do venore/thais/carlin/ab/kazo, wyślij i będziesz miał problem z głowy :) |
Nie jestem pewien ale chyba do siebie paczki wysyłać nie można. Albo znowu mi się coś pomyliło.
|
mozna kupic pacca na 1 dzien? :P
|
No chyba raczej coś ci się znowu pomyliło. Jakieś 50% parceli to są pczki wysłane do samego siebie 8o
|
No to podsumowanie:
Rezczy, które są w dp po zakończeniu PACCa zostają tam. Rzeczy z domku (po zakończeniu PACCa) idą do depo w mieście gdzie jest domek. Moża wysyłać Parcele do siebie, zaś nie można kupić PACCa na 1 dzień. Musisz na 90 min. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:34. |