![]() |
messiah
ten filmik znalazlem na video.gogle i mam pytanie czy ten koles mial 300~lvl czy ja nie dowidze??
http://video.google.pl/videoplay?doc...613195&q=tibia |
Gdzie ty tam 300 lvl widzisz? Ot pierwszy sorc z 100 lvl w tibi, słąwny Del'toro i Knightsolo : )
|
lol??
podobno od wodki sie slepnie ale nie pije:P sorki schiz :P a mnie to zaciekawilo ze na nebuli dzisiaj widzialem na rooku tego kolesia ale z dopiskiem BACK:P wiec nie wiem moze znowu zaczol??
|
ja napisze Son of Eternal Oblivion i to znaczy ze jestem synem eternala i zaczynam grac w tibie? raczej nie..
|
Ach ta stara Tibia :p
Zna ktoś tą nutkę ?? |
Wszyscy się mylicie, on miał 1337 lv.
Temat Messiaha był przerabiany tysiąc-pincet razy. |
Co oznaczają te słowa:
Omana Gran Liber "Messiah" ? I zna ktoś może tytuł tej piosenki? :p |
Cytuj:
Tibia 5.0 i to byl jeden z pierwszych graczy tez slyszalem ze to byl GM i mu sie znudzilo czy cos i ze; zaczol normalnie grac i co dzien gral 24/7h to nie dziwne ze mial 1337 lvl ale to juz stara legenda i to teraz chyba jest Knightsolo _______________ Otografia Rulez! Im Analfabeta:cup: :cup: JESTEM DUMNY ZE; NIE UMIEM PISAC !! XD |
wtedy byla tibia 3.0. zbluzgajcie mnie jezeli sie myle
|
Piosnka:)
Cytuj:
|
A paca to byla/byl korobskura nie :P?
|
Cytuj:
|
Messiah był 1 sorcem z 100lvl w tibi, prowadził wojne na novie na potezna skale. Gra on teraz Knightsolem, był też Del'Torosem na isarze.
1337 - leet |
Cytuj:
sorry za offt |
Boże, skończcie ten spam, 1337 - elita, to taki dżołk był, a nagle się z tego taki offtop zrobił :<
|
:p
aj tam gadacie...a wiecie może mądrale gdzie znajde otsa pod tibię 3.0?:P bo klient zajebioza;]
|
przeczytaj regulamin i bedziesz wiedzial ze kazda wspominka o ots to ban lub punkty
|
^^
No to jeszcze tak :P On nie był żadnym GMem tylko jednym z pierwszych którzy stworzyli bota do gry. I co do wojny to była ona Messiah vs. Cały serv :P
Co do filmiku był już na tym forum :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Film Stare :) Nie mial 300 :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:12. |