![]() |
Mage Bomb, part 1
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/13781
Enjoy, potem będzie więcej :D 00:07 Nevak Devilry [8]: Maly wywiad , jak sie czujesz ? 00:07 Anisi [59]: zajebiscie |
Tego bota boja sie chyba wszyscy...
Niezla akcja :) |
Dzieki modifikacji pamieci Tibi mozna zrobic wiekszosc przydatnych rzeczy ;) w ogole jeden z lepszych programow to autowylogywacz jak cie leja.
|
dobrze wykabinowane :D niezla akcja miood:D
|
12:53 You see Kaluvamma (Level 60). He is a master sorcerer. He is King of the cross of the Avantasia.
12:53 You see Fapman (Level 53). He is an elite knight. He is Martyr of the Avantasia (Megadeth). 12:53 Nevak Devilry [8]: come 12:53 Kaluvamma [60]: omg 12:53 Kaluvamma [60]: you will kill me ^^ 12:55 Kaluvamma [60]: -.- 12:53 Nevak Devilry [8]: lol 12:54 Nevak Devilry [8]: ur friend is scared 12:54 Fapman [53]: yep 12:54 Fapman [53]: and i know why 12:54 Fapman [53]: xD 12:54 Nevak Devilry [8]: why? 12:54 Fapman [53]: maggebomb Za niedługo nikt nie będzie korzystał z Venore boat :O |
swietna akcja :P.
trzeba pogratulowac :P |
Jedno slowo "NICE"
|
Zajebiście mi się to podobało. Kocham te filmiki.
|
Ale Anisi wogole sie nie przejal tym deadem. gadalem z nim i mowil ze nawet mu sie podobalo xD
|
Zajeb*sta sprawa z tym megabomb:] , a z pz można się wylogować?
|
muszę mieć tego bota, muuuszę!!! :D revange plz :|
|
Cytuj:
To nie "megabomb" tylko "magebomb" ^^ a co do filmiku xD zajebisty kocham tego bota :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
To psuje gre. Nie zauważyliście? Zobaczyłem jeden film z Inferna, i stwierdziłem, że fajna sprawa. A teraz myśle, że przez to gra staje się wewnątrzodbytnicza .:kon:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
P.S.http://img399.imageshack.us/img399/3708/xgfjxggb7.jpg |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
2. Super mega ironia, jeżeli nie wierzysz w to co mówię, to w Siejniku the movie 3, masz parę fragów z bomby, a patrząc na datę zgonu upewnisz się, że były one na długo przed bombą w blackd proxy. Możliwe, że tak nigdy nie wątpiłem w jego uczciwość ;p 3. Ostatnie zdanie to była ironia, jednak odnoszę wrażenię, że rzeczywiście mogą zrobić coś takiego po aimbotach. |
Lól, cheat chamski na maxa, tego blackd to po prostu upier***ić za to że rozprowadza takie ścierwo -.-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:30. |