Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Pierwszy .Wmv na konkurs o Tibii ;) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=101295)

filobossek2 07-11-2006 19:50

Pierwszy .Wmv na konkurs o Tibii ;)

http://rapidshare.com/files/2385481/TibiaxD*****.html

Mój pierwszy Wmv comment pls ;)

Poprawiony film ;)

http://rapidshare.com/files/2765920/Tibia*****.html

Nie chce ci się pobierać ?? --> http://video.google.pl/videoplay?doc...66857867949341

Anvortis 07-11-2006 20:36

Mnie sie podoba, zwlaszcza ten kawalek z Dedzikiem na ratach..btw: Jakim programem montowales ?

Slivi 07-11-2006 22:32

Wyrabane w kosmos

Muzyka dobrze podlozona, screeny mogly by byc nieco lepsze.
A najbardziej podobalo mi sie "Expienie nalogiem" xD

Meteon! 08-11-2006 03:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slivi (Post 1068252)
Wyrabane w kosmos

Muzyka dobrze podlozona, screeny mogly by byc nieco lepsze.
A najbardziej podobalo mi sie "Expienie nalogiem" xD

Co tu jest takiego "wyrabanego w kosmos" ?
Bzdura straszna, stracialem tylko limit -.-

filobossek2 08-11-2006 07:51

Dzięki serdeczne za komenty nawet te negatywne ;) I please for more ...

Aha i prośba jakie screeny lepsze to może poprawie przed zakończeniem konkursu B)

A co do programu to tradycyjnie - Windows Movie Maker ;) Nie jest zbyt rozubowany, ale jak narazie wystarczyło ;)

Widze, że większości sie podoba - to co mam do powiedzenia :
1. Tytuł muzyki bo widzę, że wam w ucho wpadła xD - Chronicles Of narnia- Main Theme
2. Odnośnie Shokei-a jak już ktoś komentuje to prosze o podawanie argumentów swojej oceny ;)
3. Co do expienia nałogiem - Hmm może dodam poprostu screena z jakiej strony na temat info o czasie gra każdego gracza , ale watpię, że stary zmienię - natomiast Thx za rady all...
4. Jest to, chciałbym przypomnieć mój pierwszy Wmv
5. Hmm mam jeszcze na PC listę z dead mojego byłego Main chara, a wierzcie mi jest ona długa ;) i jak zabijają mnie Pk... Może wstawić którąś z nich ?? Na propozycje czekam do jutro ;)
6. wedlug mnie to ty powalony jakis jestes... - i z czego to wnioskujesz ?? Bo mi filmy nie wychodzą ?? Zrób leszy i się pochwal to porozmawiamy...
7.to z tymi banami bylo calkowicie nie na miejscu - 2 ban na miesiąc był nie słuszny więc, dlaczego nie na miejscu skoro straciłem można powiedzieć 30 zł = 30 dni pacc: pieniądze wyrzucone w błoto, a na Msg do Cipsoftu odpowiadał bot.
8.Te twoje super efekty sa juz tak objechane ze szkoda gadac. co 2 wmf jest tak samo zrobiony - po pierwsze Wmv ! Po drugie coś mi się wydaje, że ty jednak nie masz tych 18 lat, które sobie tak starannie dobrałeś8o. Po trzecie tych efektów nie jest zbyt dużo, natomiast filmów od cholery więc nie ma możliwości żeby się w filmach nie powtarzały...

Shokei 08-11-2006 17:18

Słabiutke : )

dukos 08-11-2006 19:09

pff... i po co to na konkurs dawales?! film na starcie odpada za to co napisales o cipsofcie... wedlug mnie to ty powalony jakis jestes... to z tymi banami bylo calkowicie nie na miejscu. te twoje super efekty sa juz tak objechane ze szkoda gadac. co 2 wmf jest tak samo zrobiony. jedynny + to muzyka chyba. wedlog mnie taka nadajaca tibii "rycerskiego" klimatu...

Dawids 08-11-2006 19:46

Hahaha smieszny filmik Expienie nalogiem roxando^^

Nift 08-11-2006 19:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dukos (Post 1069265)
pff... i po co to na konkurs dawales?! film na starcie odpada za to co napisales o cipsofcie... wedlug mnie to ty powalony jakis jestes... to z tymi banami bylo calkowicie nie na miejscu. te twoje super efekty sa juz tak objechane ze szkoda gadac. co 2 wmf jest tak samo zrobiony. jedynny + to muzyka chyba. wedlog mnie taka nadajaca tibii "rycerskiego" klimatu...

wogule sie z toba nie zgadzam a filmik jest boski i ta muzyka gram w tibie od 2 lat na tym filmie mi ciarki przechodzily super pokazane ale co do zdjecia ze exp jest nalogiem mogles pokazac pg kogos z wpisem ile godzin byl online bylo by fajniej Gz filma jest rox

Michalusik 08-11-2006 22:10

Film spoko, mimo tego iż przypomniał mi reklamę "prawie jak żywiec" to są zawarte w niej elementy humorystyczne :) co bardzo cenię w tibijskich filmach wmv :):)

Pozdrawiam
Michalusik

PS
Filobossek2 Jak mógłbyś podać mi na PW tytuł tej nuty lecącej w tle twojego dzieła byłbym bardzo, ale to bardzo wdzięczny, (jeżeli posiadasz utwory o podobnej tematyce poproszę o ich tytuły)

filobossek2 10-11-2006 13:47

Nowy post - żeby się temat uwidocznił...

Po waszych komentarzach dokonałem parę zmian ;)
Za chwilę w 1 poście powinien się pojawić 2 link do filmu - proszę o nowe komentarze do soboty, żebym w razie czego mógł zamienić pracę konkursową :D

Slivi 10-11-2006 14:30

Prosze czekac 50 minut :/

filobossek2 10-11-2006 16:36

Hmm jak narazie nic nie widać, a wasze opinie naprawde się przydadzą...

You have requested the file Tibia***** (6537 KB). This file has been downloaded 17 times already.8o Tak mało ??

No nic zaraz dodam wersje na google video... może przynajmine komenty będą;(

Osiaaa 10-11-2006 18:00

cos wspanialego zobaczyc swoj skrin w takim filmie, dzieki : D
~ powodzenia w konkursie Xd-
btw. palek i tirek znowu lepsi od bezela haeuhuaehuahuae neba : ]]]]

Meteon! 10-11-2006 19:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nift (Post 1069343)
wogule sie z toba nie zgadzam a filmik jest boski i ta muzyka gram w tibie od 2 lat na tym filmie mi ciarki przechodzily super pokazane ale co do zdjecia ze exp jest nalogiem mogles pokazac pg kogos z wpisem ile godzin byl online bylo by fajniej Gz filma jest rox

To Ty musisz byc ciezko uzalezniony, jak Ci ciarki przechodza widzac jakies Ss i bzdurne rymowanki

basiax 12-11-2006 08:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Meteon! (Post 1072532)
To Ty musisz byc ciezko uzalezniony, jak Ci ciarki przechodza widzac jakies Ss i bzdurne rymowanki

Mi się bardzo podobało, ładnie oprawione, świetna muzyka wierszyk też całkiem spoko screeny bym jeszcze 2 zmienił :] Up :Nie wiem o co ci chodzi albo nigdy filmów nie oglądałeś albo masz zaburzenia ;D

8/10 i życzę powodzenia w konkursie - dobrze jak im ktoś z askary pokaże :baby:

Maver 15-11-2006 13:49

Niepotrzebnie napisales o Cipsoft'cie (niby czemu maja byc naszym wrogiem ? gdyby nie oni gral bys teraz w Mario ^^), no i mogles zrobic to po angielsku :)
Jak na demo niezle...

filobossek2 15-11-2006 15:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maver (Post 1080504)
Niepotrzebnie napisales o Cipsoft'cie (niby czemu maja byc naszym wrogiem ? gdyby nie oni gral bys teraz w Mario ^^), no i mogles zrobic to po angielsku :)
Jak na demo niezle...

7.to z tymi banami bylo calkowicie nie na miejscu - 2 ban na miesiąc był nie słuszny więc, dlaczego nie na miejscu skoro straciłem można powiedzieć 30 zł = 30 dni pacc: pieniądze wyrzucone w błoto, a na Msg do Cipsoftu odpowiadał bot.

Stary post...

W 2 wesji jest poprawiona ta część o CipSoficie...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:43.