![]() |
Tibia z 2001... Aż się łezka w oku kręci :'|
Przewalając youtube trafiłem na ten film, jeden na tysiąc-pincet gniotów.
Klik! ;( Filmik ukazujący mino hell ze starej Tibii. |
Czemu ci sie lezka w oku kreci tam nic smutnego nie widzialem dla mnie to syf ...
|
Ehh raczej normalne, tak jak up czemu ci się łezka w oku kręci?Poprostru normalne wykonywanie mino hell tylko że 5 lat temu
|
Taaak jasne. Łezka w oku... Twoim? Co ty mozesz wiedziec skoro w 2001 roku miales 8 lat? Pewnie nawet neta nie miales... ale spoko, nie czepiam sie. A tak co do filmu to fajny. Przypominam sobie czasy jak sie gralo w Tibie i zachwycalo 30 lvl mianem h-lvla. :D Ach te zmiany, w sumie to chyba przez nie przestalem grac... ;p
|
Sux... Te minotaury wygladaja jak niedorobione dwarfy :S
|
@Dundee
Żałuje że miałem wtedy 8 lat. P.S. Miałem neta. Skrzeczący modem po 20zł za godzine. Cytuj:
|
fajne :P
ps ciekawostka kolesie ktorzy gadaja na filmiku sobie: Name: Heavenly Angel Sex: female Profession: None Level: 31 World: Antica Residence: Rookgaard Name: Goldstone Sex: male Profession: None Level: 1 World: Antica Residence: Rookgaard Name: Silexa Sex: female Profession: None Level: 12 World: Antica Residence: Rookgaard Name: Master Slayer Sex: male Profession: None Level: 60 World: Antica Residence: Rookgaard Guild membership: Diplomat of the Association of Rookgaard Name: Evremonde Darnay Sex: male Profession: Knight Level: 27 World: Antica Residence: Carlin Last login: Oct 22 2006, 12:21:36 CEST reszta nie istnieje :) |
Boże i ludzie w to grali ?? Jedyne dobre w starej Tibi, to mała ilość polaczków grających w tą grę, innych plusów jakoś nie dostrzegam, no nie licząć grywalności :p
|
chociaz nie gralem jeszcze wtedy w tibie filmik mi sie podoba, najciekawsze jest to jak z jednej strony wiele sie zmienilo a z drugiej to jest ciekawe ze roznic prawie nei ma :P ff w tym samym miejscu ksiazka ciagle lezy mino mag tez se biega :P jedynie grafika sie zmienila
Rox Old Tibia :D |
Kiedys Bylo Lepiej......od Niedawna Wszystko Zaczelo Sie W Tibi Psuc :( Nie Ma Juz Tego Klimatu ;p
FILM FAJNYY :) |
Cytuj:
|
@up
...który był zdecydowanie lepszy, niż ten panujący dzisiaj, no ale cóż wszystko się zmienia. |
Gdybym grał w tych czasach, pewnie też bym to miło wspominał, ale skoro nie grałem, to mogę żewnie wspominać co najwyżej tibie 7.4 :(
|
Cytuj:
|
Grafika gorsza niz w mario brosie :D:D
|
Tibia z 2001 roku to nie to samo co Tibia teraz... Gdyby nie napisy, albo niektore miejsca i itemy to w ogole tej gry bym nie poznal xD
A co do tresci filmiku wolalbym popatrzec na jakiej pk a nie mino hell... ale nie marudze, filmik fajny ;) Fajnie jest popatrzeć jak wyglądało to pare lat temu ;P Ciekawe jaka Tibia będzie za 5 lat?:> Tibia 9.0?:> Pozyjemy, zobaczymy! Pozdro. |
Co wy wiecie o starej Tibii dzieci neo? wtedy neostrada nie była jeszcze tak popularna.
|
Cytuj:
|
Żal?
Cytuj:
|
Dzieci Neo...
Valariazz a ty moze jestes taki evul pro gamer kto gra od 1997 roku i logles sie jako drugi gracz do tej gry? NIE pozatym patrz na date dolaczenia innych do grona uzytkownikow tego forum. aliens dolaczyl w 2004 ty w 2006. Roznica? on tu sie wypowiada od 2 lat ty nawet nie rok wiec Stfu noobie!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:59. |