![]() |
Nie Dajcie Się Zrobić w Jajo!
Nie Dajcie sie zrobić w jajo jescze raz mówie! O tym niby klonowaniu pieniedzy.Na zaprezetowanie bierze 4 gp kladzie je w depo w rooku albo na mainie i nizby ze to sklonowal!Potem karze polozyc ci wieksza kwote na stole np 20 gp i zachodzi cie od tylu karze ci przytrzymac lewy ctrl i napisac "Clone". A w tedy wywala was z serwera i macie Zonka Zabiera wam kase!!!!! Powiedzcie czy tak robia pożadni obywatele tibi??? ;)
|
Ja słyszałem o innym sposobie!! 8o
Podchodzi koleś #1 B) do kolesia #2 :baby: i mówi: Do you wont clone your the best item (or cash)?? Jeśli #2 się zgodzi to idą do dp czy na rooku pod akademię i #1 każe mu położyć rzeczy które chce sklonować. Ten kładzie a #1 mówi: Now say AsClooneTarleuItemior (czy jakoś tak) i każe wcisnąć ctrl+l. I logout rzecz jasna a koleś #1 bierze rzeczy i znika!! |
Hehehe...no to stara i dobrze znana sztuczka...az dziw ze wogole ktos sie na to nabiera. :D
Mnie tez juz tak kiedys chcieli zrobic...no ale nie jestem na tyle naiwny a i wczesniej widzialem juz takich co sie dali zrobic i poprostu wiedzialem ze to bujda. ;) |
temat byl juz poruszany wiele razy.... uzywajcie opcji 'szukaj'
co do jaj, to czytajcie moj podpis ;) |
pierwszą postacią dałem się zrobić na to że nie działa kolesiowi trade ... nigdy więcej
|
Moj kolega kiedys jednego nOObka namowil do skopiowania fs-a :D
Ale to stary numer i malo kto daje sie nabrac. Ale skoro ludzie biora pacca za darmo ze strony www.hackme.com to co sie dziwic? |
Jedyna rada... nie wierzyć nikomu... kogo się nie zna ;)
|
ej o czym wy mówicie...dajecie rady jak sie niedac nabrac?? wszyscy jestescie tacy sami na clej doleze widzialem moze 3 normalne osoby reszta to swinie zlodzieje itp...... racja zawsze pierwsza.........
|
Ja raz terz spotkałem typa który mi mówił o sklonowaniu żeczy. Zgodziłem sie i poszłem z nim do depo, on mi powiedział wyłuż 100gp i wciśnij Ctrl+l. Ja: no dobra ale ty pierwszy tak zrób. On mi zaczoł mówić że on już tak robił i ma już wszystko ponad. A ja do niego: pokaż mi bo ja newiem oco ci chodz i zrobie to samo co ty. Chłopak sie zmył a ja nie dałem sie wrobić.
Raz terz spotkałem typka który gs'a sprzedawał po 5k (normalna cena wynosiła 15k) ja szczęśliwy powiedziałem ok a on mi: fast akccept plz!! Już wiedziałem oco mu chodzi. Wsadziłem 1 gp i fast akccept, on zamiast Gs to wsadzil two handet sword(czy jak to sie pisze). On to zaakceptował i miałem Two.. za darmo, praktycznie 0,5 k za darmo:D. W ten sposób sam typka wrobiłem. |
Niezly ten numer z gs. Typ chyba na jakis czas nie będzie oszukiwał innych graczy :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:10. |