![]() |
Spot wyborczy LPR.
Tutaj jest najnowszy (a nie wiem czy jest inny) spot wyborczy LPRu. Możecie mi do jasnej cholery wytłumaczyć dlaczego brama szkoły zamyką się przed dziewczyną w glanach i chłopakiem w koszulce Slipknota? ;<
|
bo Giertych ma zamiar wyrzucic ze szkoly osoby sluchajace Slipknota! TO KARYGODNE! w tym popieram Romka =p
a tak na powaznie to Romek chce zabic indywidualnosc w szkolach i che to naprawic wprowadzajac mundurki. a czego osoby ubierajace sie na czarno uznane sa za wyrzutkow z marginesu? nie wiem... juz jakichs weszpolakow sie nie dalo wkrecic? |
rotfl. giertych na stos.
|
Takie sa po prostu stereotypy i jak przecietny Polak widzi kogos tak ubranego to nie kojarzy mu sie raczej pozytywnie ;F Przeciez w tej reklamowce trzeba bylo wyraznie pokazac tych zlych i tych dobrych ;)
|
ja nie slucham metalu, ale to mnie po prostu wqwilo. Nawet matce mowilem o tym gdy w przerwie programu ten spot lecial. Ja chyba wiem o co tu chodzi... On zwala wszystko na "metalowcow", bo nie moze na skinheadow, blokersow itd., bo ci sa w jego mlodziezowce...
|
Zaliczyl bym to do istniejacego juz tematu o oswiecie i Giertychu.
Tak, w ogole to ten spot pokazuje szkole jako jakies pieklo gdzie sa tylko narkotyki, patologia i przemoc. Przynajmniej u nas w szkole takie rzeczy nie wystepuja w jakiejs duzej ilosci, a blanty, fajki i bojki zalatwia sie po lekcjach. Ladnie to wszystko wyolbrzymiają. |
Tak naprawdę Giertych jest wielkim fanem metalu i wie, że Slipknot to marny numetalowy zespolik. Dlatego tępi jego fanów. Fajna teoria? :D
|
@up, wypasna, mundurki napewno beda najerzone cwiekami i gwozdziami ;>
@ontop Ehhh szkoda gadac... to napewno zli evul shatan metale sa odpowiedzialny za handel narkotykami, bijatyki i gwalty. Jeszcze troche i ujrzymy reklame z dresami pokazanymi jako obroncow szkoly i edukacji xD @edit Nie za duza roznica wieku w tej reklamie? Polaczyli podstawowke z liceum czy co? |
Nie, wy to wszystko źle rozumiecie, za tymi bramami znajdował sie Oświęcim i to właśnie Giertych uratował im życie nie pozwalając im iść dalej
|
Podobno jakas partia zrobila spota, z BAAAAARDZO glupio smiejacym sie lepperem, nie widzialemtego, a bardzo chcalbym, ma ktos lina moze? ;P
|
Bo Giertych jest tru metalem i walczy o jego czystość...
A poza tym, Slipknot ssie. ;) |
Jak sie oglada tylko to co sie chce to tak to wyglada.
Zauwazcie wczesniej, ze "metale" braly narkotyki. Pozatym jaki jest stereotyp zlej osoby? Niechlujna, zacpana i zapita - tamte dzieciaki jak ulal pasuja. |
Rotfl, a ta szkoła, to jakaś 1-12 klasowa?
Podstawówka i liceum razem, spoko spoko... |
Buuuu, ten koleś w koszulce Slipków to ja, do szkoły mnie nie wpuszczą!!1111
... trza z tego kraju uciekać. Albo zrobić rewolucję. NIE, nie odnosi się to TYLKO do tego tematu. Do całokształtu. Polacy po prostu nie dorośli do demokracji. |
Bosz, wielki debil puścił wielce debilną reklamę (która zresztą krąży po świecie od jakichś dwóch tygodni) i się podnosi krzyk.
|
Na pal z Giertychem!
NA PAL!!! @down: dobre :D |
A zgadnijcie co ja znalazłem, parodie tego spotu looknijcie:
http://www.youtube.com/watch?v=s-PZUvP-mE4 |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:06. |