![]() |
Niewidka ....
Cze !
Czy moze ktos mi powiedziec przez jak dlugi okres czar niewidzialnosci moze dzialac ? Czy od czegos to zalezy ? I na jakich potworach expic dzieki temu czarwwi ? |
Trwa około 3,5 minuty. Nic nie ma wpływu na czas trwania.
Miło się z tym expi w FD cave. |
Miłym expowiskiem s± też miejsca z Demon Skeletonami np.Ghoustland
|
Niewidka trwa 200 sekund (3 minuty i 20 sekund).
|
Kurcze to troche malo ...
Czy tam sie pokazuje ile czasu pozostalo ? Czy cos w tym stylu :D |
Cytuj:
a wybijac z nia moglbys np. dsy w ghostlandzie na -3 sporo tego jest |
trwa 3 minuty 20 sekund, przerwac moze ci ja wrogi gracz uzywajac czaru cancel invisibility
|
JA wiem ze z ni± na GL na DS robi sie rzeż . ALe obawiam się tego ze niewidka sie wyłancza a kolo mnie stoi ds ....... DEAD :?
Albo pare DS :D |
no to wrzucasz niewidke, po czym ladujesz mane manaskami tak zeby miec jej 420 (czy ile tam trzeba na niewidke), schodzisz klepac dsy, a w razie gdyby sie skonczyla, a gonily by cie dsy to wrzucasz nowa
|
Teoretycznie masz racje ! Ale zeby je nawalac trzeba podejsc do nich . Bo rodzki od pradu (nie mozna Wand of inferno) maja zasieg na 1 kratke . A ja jestem Sorkiem :P
I chodzi o to ze ja nawalam a one centralnie kolo mnie ..... Wiem ze trzeba odrazu niewidke albo spierdzielac ale one zanim ja sie skapne zdaza mnie raz hitnac ! |
nie narzekaj, wrzucisz druga niewidke i przezyjesz... bez ryzyka nie ma zabawy
jak chcesz to se wlacz jakis stoper albo cos, jak Ci zostanie np. 15sekund to sie powoli ulatniaj na drabinke jakas albo cosik :> |
:P
Wole juz liczyc :D Polepsze swoja matme .... B) |
Cytuj:
No to już padasz, faktycznie : / |
lol
od razu jak dasz niewidke manasujesz się albo w czasie walki i tylko trzymasz przygotowane zaklęcie i wciskasz enter jak się skończy niewidka i mog± ci naskoczyć...nawet jak zbierzesz jakiego¶ hita o nich to wierz mi - dsy nie wezm± cię na raz... to tyle pzdr all |
Idz w niewidce do hell gate.
Jak tam szedlem palem, na draconia quest (czyli all ds nie wybijalem), to z 42 na 44lvl wbilem. [; |
niewidka pozwala dobrzez expic, to prawda ale jesli sie skonczy bedziesz mial klopoty. ale jak juz ktos to powiedzial: jest ryzyko jest przyjemnosc(z expa oczywiscie) 8o
|
Cytuj:
|
@up: jak wie że niewidka mu się kończy to raczej nie wchodzi pomiędzy 8dsów <lol>
|
Jak juz kto¶ powiedział, najlepiej jest nastawić jaki¶ stope/budzik czy co¶ w tym stylu. Btw. każdy DS zabiera ~40 z melee i wysysa życie za ~100, a je¶li się ma pecha to można dostać combo za 200+, więc nawet 1-2 DSy mogłyby Cię zabić w sekundę... |
No wła¶nie ! Wystarczy że stoja dwa . Albo dostane laga albo cos ...
Ale watpie zebym mial jakies problemy . |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:08. |