![]() |
Hat of the mad a magician hat
Czy ktos wie czy sie roznia te 2 czapeczki?:D hat of the mad kupilem sobie bo malo oz a ja palek:p z tego co slyszalem to magician hat daje niewidzalnosc, ale wg mnie to plotkaB)
|
Cytuj:
Nie nie daje niewidki... |
8o 8o 100k heh niestety musialbym troche pozbierac. to ciekawe czmu ona taka droga jak HOTM ma 3 arma a magician hat 1
|
to chyba możesz wywnioskować z jego wypowiedzi...
Przecież napisał ze magician hat wypada z faraona... |
Cena przedmiotów często nie zależy od tego czy są dobre, tylko od tego czy są rzadkie. No cóż, kolekcjonerzy o niektóre itemy będą się dosłownie bili ;).
Ja już wiele rzeczy słyszałem, takich jak to, że HoTM daje mana shielda albo, że przyspiesza dwukrotnie ładowanie many. W takie coś nie należy wierzyć :P. |
hat of the mad jest po prostu lekki :P
|
Czemu ludzie kupuja hat of the mad bo malo wazy? przeciez dla sorka druida te 3 arm wto czy w to roznicy nie robi przynajmniej mi ja tam nosze c helmet i jest zadowolony zaledwie 30 capa a jak wracam z expienia to i tam zawsze mi zostanie 30-40cap wiec nie wiem, co to zmienia
|
Hat Of The Mad i Magician's Hat fajnie wyglądają. A co do Magician's Hat, miałem na Test Serverze kiedyś, i nic nie daje :).
|
HOTM dostępna jest z questa od 40 lvlu, Magician Hat jest lootem z 1 z faraonów, dlatego jest taka droga. Z tą niewidką to niezła bajka :p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
zdejmij wszystko a bedziesz mial super duzo capa -.- |
Magican, przyspiesza regeneracje MANY :)
|
Innosek@ głupi jestes.
|
Re;
Cytuj:
Nie przyspiesza many, nie odnawia szybciej życia, ani nic z tych rzeczy. Po prostu jest lekka i dlatego używana przez Sorca/Druida/Palla, gdyż Ci muszą mieć capa na runki, bolty i wszelkiego rodzaju akcesoria. |
@Innosek jak magican hat przyspiesza odbudowe many to DSL sprawiaja ze jaszczury sa mi posluszne i robia mi dobrze xD xD
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:20. |