![]() |
Mały problem z Gothic 3 :(
Witam ,
Mam taki mały problem :/ Gdy zainstaluje gre gothic 3 i probuje ja odpalic to wyskakuje mi pewien bład "Nie można uruchomić aplikacji, ponieważ jej konfiguracja jest niewłaściwa.Problem ten może rozwiązać ponowne zainstalowanie aplikacji." No i o co chodzi ? bo ja przeinstalowawywalem juz 5 razy ..i nic nie pomogło , za kazdym razem probowalem na innej partycji ale nic nie pomoglo bład nadal wyskakuje :/ Prosze o pomoc :D (jesli zle miejce wybralem na utworzenie tego tupu tematu bardzo prosze o przeniesienie :D) Pozdro :) |
Podstawowe pytanania:
-czy masz pirata? -jaki masz sprzęt? |
Dobra mam pirata ...
sprzet : 2,4 celeron , 512 ddr ram , radeon 9550 se , chyba na low powinno pojsc ;/ |
Dobra dobra problem rozwiazany nie ma co sie fatygowac wytlumacze w czym byla zecz zeby ktos juz nie pisal podobnego posta :D
A wiec mialem zła instalacje systemu windows nalezy sciagnac windows instalator 1.3.1 nakładke i bedzie grac gitara :D pozdro |
Co nie zmienia faktu ze te parametry jak na Gothica III nie spelniaja nawet minimalnych
Miłej Gry |
Wymagania minimalne:
1. Windows(R) 2000/XP 2. Procesor Intel Pentium(R) 4/AMD 2 GHz lub równorzędny 3. 1024 MB RAM 4. Karta graficzna ATI Radeon 9000 lub NVIDIA GeForce FX 5200 (zgodna z pixel shader 1,4) 5. 4,6 GB wolnego miejsca na dysku twardym, 6. DirectX(R) 9,0c 7. kart dźwiękowa zgodna z DirectX(R) 8,1 8. napęd DVD |
Dobra dobra problem rozwiazany nie ma co sie fatygowac wytlumacze w czym byla zecz zeby ktos juz nie pisal podobnego posta :D
A wiec mialem zła instalacje systemu windows nalezy sciagnac windows instalator 1.3.1 nakładke i bedzie grac gitara :D pozdro ale z gdzie go sciągnąć |
Nie pomogę Ci, bo piracisz Gothica, ale...
Ukryty tekst:
Uff... |
Wdech, wydech... Spokojnie kolego! To tylko zwykły spamer, no już spokojnie, oddychamy...
|
hahaha na tym parametrach to moze zobaczysz slideshow w 640^480 bez zadnych dodatkow, w kazdym razie za nic nie bedzie mozna tego podciągnac po granie...
|
pomocy
słuchajcie widze że ktoś doszedł jak pozbyć się problemu z aplikacją gothic 3 ... mam proźbę moglibyście podaj jakiś link aby pozbyć się tego oto problemu ... chciałbym nadmienić że nie mam orginalnej wersji gothica 3 ... widze że ktoś miał pomysł z nakładką windows installer 1.3.1 także prosiłbym o link do ściągnięcia tej nakładki ... z góry dziękuje
|
|
Cytuj:
Ale jedynka to świętość. |
Cytuj:
|
Cytuj:
I dodam, że G3 to raczej krowa - wolne, brzydkie, zarobaczone. Oblivion może i nie jest miss piękności, ale to całkiem fajna gra. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:37. |