![]() |
99 lvl pekuje :D
co tu duzo muwic mega pekowanie
tu film jesli sie podoba prosze o + to reputaci :D bedu tu dawal wszystki filmy z pk jakie mam 60 min fajny film o pekowaniu nie za dlugi ale jaki dobry loot tu spakowany konczy sie banem szybki gosc antica 35lvl nic wiecej |
ekh...jeszcze filmu nie oglądałem ale zapowiada sięciekawie, ale przejdźmy do rzeczy..pisze tego posta aby cię powiadomiś że ten 2 link nie działa. Bardzo bym prosił abyś to poprawił. Z góry thx.
|
super
u mnei wszystki filmy dobre :D fajne ze zebrales filmy z pk :D masz odemnie +
|
chcecie więcej to poprostu wejdzcie na forum tibia.de skąd pochodzą
|
Hehehehehehe . Nice !
Bardzo nie ładnie takie masowe zabijanko :P nie no fajne pk'owanie ale loot najlepszy :D |
Cytuj:
|
Filmy bardzo fajne należą do mojej ulubionej kategorii filmowej (pkowańsko ROX :p). Masz ode mnie dużego + oby tak dalej ^.^.
|
Filmiki naprawde ciekawe.
Fajnie pekował ten 99 royal.:D niezły loot z tego pekowania, aż samemu chce sie pk-ować:tongue: |
filmy fajne, ale nie bardzo rozumiem postepowanie goscia z 3 filmu, wywalil bright sworda i crown shielda:P:P:P
|
No niestety, niektórzy zabijają nie dla lootu tylko dla zabawy, jak widze takie akcje co pk daje Bohy itp. jakimś newbie to aż mnie sciska...
|
Nie wiem za co wy mu dajecie +, za wklejanie cudzych filmow i jeszcze za mowienie ze to sa jego?
|
Film bardzo fajny dobze ze dales na forum film o PK bo lubie takie filmy nalezy ci sie duzy + :DObys dawal coraz cześciej takie filmy!!!
|
Cytuj:
@ tworca tematu Trudno wspomniec ze to NIE twoje filmy? Moim zdaniem to bardzo lamerskie posuneicie to jest jak żebranie o plusy ==" |
Cytuj:
Cytuj:
|
O guildio "Cannabis"... Pisze wasz lider i chcialbym, żebyscie nie wstawiali na forum tematów bez mojej zgody.
Dla niewtajemniczonych "Cannabis" jest to guildia i każdy vice zna hasło, wiec nie zdziwcie sie jak jakies głupoty znajdą sie na forum. PS. Chyba bede musiał je zmienić. |
Jejku znów problem. Jak nie chcecie dać plusa to po co wjżdżaci na innych. To jest ich wrażenie i ich decyzja i nic więcej na ten temat. Mi tam sie podobało... ;)
|
Dzięki!
Dzięki za te filmy - lubię takie , w których fajny loocik jest :-)
A takie pytanko Lusi od czego/kogo dostałeś za 414 ? |
hmm
Czy mogl by ktos dlamnie sprawdzic czy na tych filmikach niema keylogera ?
Bo ja niemam zaufania a chetnie bym sobie oglondnol je :) Wiec niech ktos sprawdzi anty virusem bo mi sie skonczyl czas anty virusa :) Z GoRy ThX aha i ja potrafie sie odwdzieczyc :P PoZdRo |
Spoko filmik mi sie podoba.
chcialbym m8iac taki lvl :P |
Zaglebisty filmik dajcie mi ta postac :P:P:P:P:P:P Ja chce taki lvl
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:24. |