![]() |
Haste! - Problem!!!
Witam kupilem na Edron czar Haste, i wypowiadam formulke, juz nie pamietam jaka ale dobra bo pojawiaja sie zielone gwiazdki i chmurka na postaci i zabiera mi 60 many.
Ale jest problem bo ten czar jest na szybkie bieganie przez 60 sek a ja nie zauwazylem zadnej roznicy w szybkosci poruszania sie mojej postaci po rzuceniu tego czaru. Mam 14lvl i 2.5mlvl POMOCY! CZY COS JESZCZE TRZEBA ZROBIC ZEBY TEN CZAR ZACZAL DZIALAC? |
O ile sie nie myle ten czar przyspiesza o pewien procent. Czyli im masz wyzszy lvl to szybciej chodzisz z tym czarem. Masz zbyt maly lvl zeby odczuc róznice :). To tyle na ten temat.
|
Hyh. Czar ten działa. Spojrz czy tam gdzie Ci sie pojawia znak battle masz znaczek haste. Jak masz to działa. Pewnie na takim lvl nie widać dużych zmian :P . Oblicz se na erigu ile Cie przyspiesza :)
@up Aff, szybszy :P |
a predkosc zalezy od lvl czy od skilli?
|
od levela <10>
|
Aby obliczyć swą szybkość wejdź tu
|
dobra dzieki.
Szkoda wiec ze kupowalem ten czar bo narazie uzytku z niego nie mam :( Jeszcze jedno pytanie: Jakie m/w skille powinien miec knight przy lvl 14 na serwerze Non-PVP ? Ja mam marne chyba bo 46/46 :( Ale troche mnie juz denerwuje ciagle stanie i skillowanie na rotach, chcialbym juz troche pozwiedzac, ale jak natkne sie na cos sredniego to mam po dupsku :/ Pozdro |
Hmm, jeśli nie chcesz skillować to idź sobie na darashie na rotki i dobij sobie kilka leveli. Potem skilluj znów do 60, poexp, do 70 itd ;)
|
Tak, jak up na Twoim lvl wielkiej różnicy nie widać. A nawiasem na non pvp się strasznie kijowo skilluje więc im wyższe uda Ci się z wielkim trudem wybić tym lepiej dla Ciebie (pvp rulez, ja gram na Lucerze :-)).
|
@up
Na non-pvp knightem sie dobrze treni. Gorzej palkiem bo na monku nie można :P |
Z tego co wiem, haste przyspiesza o 21 lv.
Niezależnie od levela. |
@up
Nieprawda. Policz sobie: http://erig.net/speed.php |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:34. |