![]() |
Sd Combo Na Kyrze! Warto ObejrzeĆ!
|
Ktoś wie jaki loot? Bo jestem ciekaw :]
Roxor. Tylko jednemu się udało. A to ostatnie kombo było najlepsze. \/ W jakim sensie? |
up@ tobie sie nigdy nie znudzi?
|
Patrząc na newsa z tibia.com wnioskuje, że koniec magebomby xD
|
najs chodz myslalem o 80 lvlach:P chodz to tez niezle bylo ^.^
|
Tylko jedne slowo 'Roxando'.
|
Cytuj:
a film roox! _________________________ Otografia Roox!! Im Analfabeta!! JESTEM DUMNY ZE; NIE UMIEM PISAC!! XD |
Malo ciekawe, chociaz pierwsza akcja ownuje....'mam cie ubic' czy jakos tak ten 45 ed powiedzial i zaraz po tym padl w ulamku sekundy, to bylo naprawde piekne.
|
Muahaha Nice xD Wczoraj juz go oglądalem :]]
A zreszta nvm Wiecej Taki Filmow :> |
[quote=Sir-Bodzio;1071299]Mass Sd i MageBomb to cos inego -.- MageBomb to jak duuzo ludzi sie lognie naraz a mass sd ze juz all lognienci i robijom np. 1,2,3 i bijom potem bijom.
a film roox! Omfg Bodzio Big Noob MageBomb To jest Bot deklu.... Ustawiasz Sobie co maja robic postacie i gsy sie logna wala w tego typa co ustawiles jego nick .... I potem jak zniknie Pz Daja loga.. |
[quote=Native16;1071499]
Cytuj:
AHAHAHAHAH jakbym nie wiedzal ale tez som magebomby ze; np. o 16:00 sie kazdy loguje i z ue juz nieraz takie cos widzalem i sam wiem ze to jest bot bo sam go raz mialem ^^ |
chciałbym pogratulować forum, może niedługo ludzie będą tam wstawiać swoje filmy :) niezły pomysł ala.polskie tibicams :p
|
fajny film :)
|
Cytuj:
|
Nice gz
Ja postaram sie jutro wrzucic jak pada 77ms na kyrze SD combo xD |
Zdaje się , że filmik już był.
Filmik fajny bo to moi kumple z rl ;) ,,I ja tam byłem,miód i wino piłem." :D |
Cytuj:
|
Cytuj: