![]() |
Magic wall a energy wall?
chcialbym sie dowiedziec jaka jest roznica miedzy magic wall a energy wall, bo jak dla mnie na tibia.pl nie jest dosc wyraznie napisane, a szkoda by bylo wyrzucic 2,5 k ;) najchetniej widziane screeny. albo po prostu napiszcie komenta, ktore to lepsze jest. mi sie zdaje ze magic wall, ale moze sie myle. w kazdym razie prosze od odpowiedz.
|
magic wall ,to jest ze tak powiem ,magiczna sciana ,w jednej runce sa 4 uderzenia , a 1 m wall trwa chyba 15 sekund .Przez magic walla nie da sie przejsc ani strzelac ,tak wygloda :
http://img477.imageshack.us/img477/1653/mwalldc7.png a energy wall ,robi chyba 5 energy fieldow prostopadlych do twojej twarzy nie mam screena to ci tak pokaze : O xxxxx O - czlowiek x - enrgy field mam nadzieje ze mnie zrozumiales pozdro |
xxxxx
xi/\ x field /\ czlowiek -.-" |
Cytuj:
|
I 1 runka ma 3 use :P (Magic wall ofcorz...)
|
Cytuj:
Ten znakow. |
@up
3 ładunki specjalisto :) |
Cytuj:
Nieprawda bo 3,5.... energy wall jest kiepski bo przejdziesz przez niego i dupa ^^ |
@up
To z 3,5 miał być zart? Jak tak to mało śmieszny... @topic Sorry, ale na tibia.pl jest napisane - 4 ładunki. Tylko, że jak kumpel mi mw wysyłał to all były po 3... Proszę jakiegoś sorca o wyjaśnienie :P |
3 ladunki profesjonaliści :P
@topic magic wall jest dobry przydaje sie miec ze 2/3 runki ze sobą(np na wypadek ataku pk-stawiasz mu w cienkim korytarzu przed ryjem i wiejesz a on stoi i sie w*****a :P)natomiast energy wall to gówno :P |
A co myślicie o tym czarze dla druidów Wild G~? Przydaje się? Czy może go w ogóle nie kupować?
|
4 ładunki pr0 1337 playerzy
|
M wall ma 3 ladunki
E wall ma 4 ladunki.. same pro gamery a nie opotrafia sie dogadac kto o jakiej runie mowi.. -.- |
@up: ma racje :D
a co do wild g~ to srednio przydatny...bo przez niego mozna strzelac runkami...chyba ze w waskim korytarzu chces zblokowac potworka i zabic go z run xD |
@up nei trzeba ttylko runkami wsadasz wild g i mozesz z luku kuszy wszystkiego co strzela z dystansu
|
m-wall mial kiedys 4 ladunki, nie wiem dokladnie jaki czas temu
obecnie ma 3 ladunki.... |
Laff, jaka kłótnia :>
Jak kupisz w sklepie to ma 4 ładunki [tak jak przed nowym systemem magii] a jak sam zrobisz to ma 3 -.- |
Cytuj:
chodziło mi ze gorzej chroni od m walla przed np. pk ktory z sd w ciebie ciska :P to ze mozna wszystkim dystanoswym to wiem :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:19. |