Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Dark Legion The Movie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=101600)

Hoz 10-11-2006 10:07

AKTUALIZACJA NOWY FILM DODANY! Dark Legion The Movie

Kto gra na eterni zapewne wie kim jestesmy. Cala reszta moze zobaczyc w krotkim filmie (ok 6-7 minut) nasza historie.

Film zostal opublikowany z 2 tygodnie temu i chyba jedynie na to forum nie trafil co wlasnie naprawiam :p Powodem stworzenia byl fakt ze wlasnie jakies 2 tygodnie temu Dark Legion obchodzil 3 lata istnienia na eterni.

Film zostal zrobiony przeze mnie....nie jest moim pierwszym ani ostatnim. W przeszlosci robilem ich sporo ale na zadnym sie nie podpisywalem. Ten jednak odniosl chyba najwiekszy sukces. Wiele osob zaczelo nas porownywac do takich gildii jak UNIT czy Black Widows. Co by nie mowic walczylismy juz 3 wojny i zadnej nie przegralismy. Walczymy nie patrzac na to jak silny jest przeciwnik....ale co tam bede gadal....kto gra na eterni ten wie :D

Anyway....teraz mamy 4-ta wojne i chyba przeciwnik jest najsilniejszy. Ogolnie gromada najwyzszych lvli eterni...ale co to dla nas....6-2 w fragach Oficjalnych) i 11-2 (nieoficjalne - zabijamy ich nub charami i to nie jakies lamerskie sd combosy ale normalny fight xD)

Koniec gadania....link do filmu:

EDIT:

Witam po paru latach!

Przez ostatnie kilka miesiecy proszono mnie w privach/e-mailach/in-game o zrehostowanie mojego filmu. Niestety kopia na youtube zostala usunieta za naruszenie praw autorskich Dlatego tez dla wszystkich osob ktore chcialyby jeszcze raz zobaczyc moj stary filmik w dobrej jakosci podaje nowy link:

Data wygenerowania filmu to 30 pazdziernika 2006 - tak jest stary, nie na czasie itp. ale wiem ze wielu z was sie on podobal i w chwili obecnej nie macie jak go zobaczyc ponownie.

Problem naprawiony - tu macie ^^

http://rapidshare.de/files/47095360/...gion*****.html

Do linku musicie dodac rozszerzenie pliku wmv. Jakis lipiasty link guardian czy inny wynalazek to obcina :P

Jako bonusik dorzucam, nazwijmy to - wersje robocza NOWEGO filmu ktory niestety nie zostal skonczony. Pliki do ktorego ponizej zamieszczam link jest kopia filmu ktora krazylem miedzy kilkoma osobami ktore pracowaly ze mna nad tym filmem. Niestety nie zostal on skonczony i nie planuje go konczyc - ale mysle ze jezeli podobaly sie wam inne filmy o DL to ten was w zupelnosci "zaspokoi"

http://www.megaupload.com/?d=UVZFB2VK

Have fun
Hozzie

Native16 10-11-2006 10:34

muamuahaha :]]

Rooooxor :]]]

Normal Fight is the Best

Snagoth 10-11-2006 16:40

widzialem ten filmik z forum tibia.com :)

bardzo fajny, muzyka bardzo dobra i dlugosc tez dobra ;] jest tam pokazany bardziej trzon DL... te osoby ktore zalozyly ta gildie i sa w niej od zawsze.. nie ma osob ktore dolaczyly.. ale filmik i tak ROX ;]

a co do wojny to wygrywacie i to widac.. prawda ze PINKI sa silna gildia ale jak narazie to wy wygrywacie i mam nadzieje ze tak zostanie... najlepszy dead byl Carli.. najpierw normalny a za jakies 30 minut noob charami padla xD

GL DL :)

Swiontas 10-11-2006 17:55

film zajebisty

widzialem na filmie kolesów o nickach Szyderca i Alanaste to sa ci sami co grają teraz na Askarze??

Luppy 10-11-2006 17:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Swiontas (Post 1072323)
film zajebisty

widzialem na filmie kolesów o nickach Szyderca i Alanaste to sa ci sami co grają teraz na Askarze??

Tak... a raczej grali...

Dark Legion to Legenda...
Hail Eternia.
~~Bamberr

Maggic 17-11-2006 20:39

mozecie mi podac tytul piosenki tej od poh battle ;> z gory thx;) B) B) B)

dajcie tittle [pls ! ;]

Innosek 19-11-2006 08:58

Ludzie... Dawno nie widziałem takiego filmu :)
Trzeba go odświerzyć, i dać na pierwszą srone :D
No to do roboty, muszą być komentarzyki :)
Jak ktoś ściągnie, to dajcie komenta :confused:

Tomu$13 01-12-2006 23:18

Możecie jak sie nazywa ten kawalek?on sie zaczyna jak bija Majare an pohu
dajcie odpowiedz :)

Mastereczkka 05-12-2006 20:58

Najlepszy film jaki do tej pory widziałam.

Niegdyś grałam na eterni , i wiem że IA to straszne chuje. Nie wiem po co wypowiadają te wojny jak i tak przegrają , no cóż.

Powodzenia w tej :)

tibiaplayer 05-12-2006 21:19

own3d...
ludzie wy tylko rapidshare znacie ? ;/

jest tych stron bardzo wiele..
jak mozna to prosil bym o rehost~ na
http://www.uploading.com/
http://**************
www.speedyshare.com

dalem jakies 3 przykladowe, ale zapamietac je warto, na rapid~ mam zawsze limit :/

Diuk 05-12-2006 22:54

Dark Legion Legenda Eterni
Mam Nadzieje Ze Wreszcie Zrobi Sie Pozadek Na Eterni Bo Pinki Naprawde Przesadzaja

Zycze Duzo Fragow ;)

Your's .::Sir Steper::.

Inverse 06-12-2006 00:43

Już ściągam, zaraz z edytuje =]
Film bardzo ładny =] w drugiej piosence słyszę nightwisha chyba ale nie jestem pewien...
warto ściągać :)

Znawca_1 06-12-2006 16:17

Film nawet tylko pokazcie jak zabijacie Majare ,a nie jjakies 100lvl co nie maja szans. Pinki i reszta pozamiata DL. I wogule co to ma byc za wojna jak Dl ciagle w pz siedzi hahah. Jestem ciekawy za ile Pinki wezma sie :))to jest tylko kwestia czasu.

Tomu$13 06-12-2006 18:16

-.-

omgX( ... do kurwy nedzy powiecie mi jak nazywa sie ta piosenka ona zaczyna sie od poh battle
dajcie odpoweidz bede wdzieczny:)

Hoz 03-01-2007 16:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Znawca_1 (Post 1114558)
Film nawet tylko pokazcie jak zabijacie Majare ,a nie jjakies 100lvl co nie maja szans. Pinki i reszta pozamiata DL. I wogule co to ma byc za wojna jak Dl ciagle w pz siedzi hahah. Jestem ciekawy za ile Pinki wezma sie :))to jest tylko kwestia czasu.

Sredni lvl naszych fragow to 146~.

Zabilismy dwoch kolesi lvl 200+ - jako pierwsi w historii eterni.

Zabilismy najwyzszego paladyna na eterni w open battle (185? czy 186 .. w.e)
Zabilismy najwyzszego druida (205)
Zabilismy najwyzszego knighta (211)
Chcemy zabic najwyzszego sorca na eterni (raz juz to zrobilismy podczas innej wojny) xD

Szczerze mowiac w pinkach/nn nie ma prawie nikogo z lvlem ponizej lub blisko 100. 99% osob ma 110+ wiec o czym mowa?

Poki co jedyna nasza porazka to open battle ALE - od poaczatku wiedzielismy ze nasze szanse w open battle sa male. Why? Bo latwiej jest walczyc open gdy ma sie grupe zlozona z 20-25 kolesi ze srednim lvlem 150~ niz walczyc DUZA grupa i miec na dodatek nizszy sredni lvl. U nas jest duzo osob z lvlem ponizej 100....ja jestem jedna z tych osob.
Mimo to poszlismy na open....nas bylo 27 ich 24. Przez 30 minut robilismy z nimi co chcemy. Nie zalozylismy jednak ze ten open bedzie trwal dlugo...pokonczyly sie nam m walle i to byl nasz konies...Open zakonczyl sie wynikiem 3 - 10 (?) dla nich. Wszystkie ich fragi zostaly zdobyte w momencie gdy juz prawie nikt od nas nie mial m walli.

Anyway....skoro tak nas niby rozjezdzaja to dlaczego ONI prosili nas o pokoj juz 3 razy? :baby: I dlaczego jest 20 - 16 we fragach? My siedzimy w pz? To wyjasnia w jaki sposob przykladowo Endyhrion polecial z 111 na 125 (126 dzisiaj pewnie :D)

Tomu$13 03-01-2007 17:49

hozu ja mam takie pytanie moglbys sie dowiedzeic jak nazywa sie ta piosenka ona zaczyna sie od poh battle jak bija majere ;]

Odp plx ;]

vNs'Cru 03-01-2007 18:41

Super film i super jest zrobiony gz i wiecej takich :P

Kittel Cit 03-01-2007 18:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hoz (Post 1171049)
Sredni lvl naszych fragow to 146~.

Zabilismy dwoch kolesi lvl 200+ - jako pierwsi w historii eterni.

Zabilismy najwyzszego paladyna na eterni w open battle (185? czy 186 .. w.e)
Zabilismy najwyzszego druida (205)
Zabilismy najwyzszego knighta (211)
Chcemy zabic najwyzszego sorca na eterni (raz juz to zrobilismy podczas innej wojny) xD

Szczerze mowiac w pinkach/nn nie ma prawie nikogo z lvlem ponizej lub blisko 100. 99% osob ma 110+ wiec o czym mowa?

Poki co jedyna nasza porazka to open battle ALE - od poaczatku wiedzielismy ze nasze szanse w open battle sa male. Why? Bo latwiej jest walczyc open gdy ma sie grupe zlozona z 20-25 kolesi ze srednim lvlem 150~ niz walczyc DUZA grupa i miec na dodatek nizszy sredni lvl. U nas jest duzo osob z lvlem ponizej 100....ja jestem jedna z tych osob.
Mimo to poszlismy na open....nas bylo 27 ich 24. Przez 30 minut robilismy z nimi co chcemy. Nie zalozylismy jednak ze ten open bedzie trwal dlugo...pokonczyly sie nam m walle i to byl nasz konies...Open zakonczyl sie wynikiem 3 - 10 (?) dla nich. Wszystkie ich fragi zostaly zdobyte w momencie gdy juz prawie nikt od nas nie mial m walli.

Anyway....skoro tak nas niby rozjezdzaja to dlaczego ONI prosili nas o pokoj juz 3 razy? :baby: I dlaczego jest 20 - 16 we fragach? My siedzimy w pz? To wyjasnia w jaki sposob przykladowo Endyhrion polecial z 111 na 125 (126 dzisiaj pewnie :D)

Porownajcie liczbe czlonkow z waszej gildi z liczba czlonkow z Pinkow
za co zabiliscie Ikezsamota :(
jescze jedno moim zdaniem nie jestescie legenda tego servera za legendy uwazam gildie takie ktore panowaly gdzies tak 2-3 lata temu sa to Revival I Reign of Darkness

Ikez 03-01-2007 19:19

Pinks ABOVE ALL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Thebill 03-01-2007 19:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inverse (Post 1114043)
Już ściągam, zaraz z edytuje =]
Film bardzo ładny =] w drugiej piosence słyszę nightwisha chyba ale nie jestem pewien...
warto ściągać :)

piosenka zajebiscie pasuje do filmu gz

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diuk (Post 1113855)
Dark Legion Legenda Eterni
Mam Nadzieje Ze Wreszcie Zrobi Sie Pozadek Na Eterni Bo Pinki Naprawde Przesadzaja

::.[/b]

zgadza sie np dasher zaczol mnie atakowac gdy tylko weszlem na hydra hill spytac ile jeszcze bedzie siedzial (red hp)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Znawca_1 (Post 1114558)

byl film w ktorym majare podczas ataku dl mial jakies 40hp no ale niestety uciekl

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kittel Cit (Post 1171431)
Porownajcie liczbe czlonkow z waszej gildi z liczba czlonkow z Pinkow

a zobacz sobie ich lvl
taki np dasher bije z sd za 500+, spash podobnie i jak walna combo to faktycznie sily sie wyrownója...

moim zdaniem walczycie ciagle z tym samym pa, ludzie sa ci sami tylko zmieniaja sie gildie...

Hail Darc Legion

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:35.