![]() |
Mikołaj - przez ile dni w tibii?
Witam,
Mam małe, może głupie, pytanie. Przez ile dni mikołaj jest w Tibii? Mam nadzieję, że nie tylko 6 bo mam bana do 8 a mam ochote na kilkadziesiąt śnieżek(kilka postaci na świecie, na którym gram). |
Ja na mikolaja czekam od 00.00 moge dostać teady beara :P
|
Chyba sie nie zrozumielismy. 6 grudnia jest mikołaj tylko? Bo ja do 8 grudnia mam bana...
|
eeee...? Ostatnio był przynajmniej pare dni, bo ja kilkoma postaciami przychodziłem, z tego jedną dopiero zaliczałem rooka
|
a takwoguleco ten mikolaj daje?? bedzie tez na roku?
|
Chyba w Tibi jest przez jakiś tydzień, rozdaje: słodycze, śnieżki i rzadko(bardzo rzadko) Teddy Bear, który jest prznajmiej wart 2kk jak nie więcej. Nigdy mikołaja nie było na rooku i chyba w tym roku też nie będzie : )
|
A gdzie on będzie sie znajdował?? na Vega ?
|
W każdym mieście ;P.
|
Nie pamietam dokladnie ale mikołaj jest conajmniej pare dni, chyba że tym razem bedzie inaczej.
|
No dobra . Dostane jakiegos cukierka ico ? Sprzedam go ? Po co przychodzic roznymi postacaimi do niego ?
|
Był mikołaj na rooku 2 czy 3 lata temu bo sam go widzialem :cygaro:
W Venore jest pod glownym depo? |
Witam.
A w Kazo i Carlin, gdzie się będzie znajdować ? Na jakiej zasadze (dokładnie) ma polegać otrzymanie prezentu ? pozdr. |
Niestety tylko 6 grudnia
@up Różnie mikołąj się pojawia ale najczęścieś koło karczmy/baru Prezent dostajesz mówiąć hi present bye lub hi present yes bye (dokładnie nie pamietam |
@Up:
Głupota, Mikołaj jest conajmniej kilka dni. Z tego co pamietam to ostatnim razem był do nowego roku. Pozdrawiam |
Mikołaj jest do nowego roku chyba to każdy zdąży :)
|
yy co do wypowiedzi jednego z userów forum :o
Mikolaj daje Teddy Bear? albo ja zwariowalem i nie wiem o co chodzi albo Tibia upadla na glowe ;// odp... |
Otoz zdarzalo sie tak, ze zamiast normalnego prezentu dostaje sie teddy beara, choc z drugiej strony...nie widzialem, zeby ktos to udowodnil ;]
|
byl kiedys filmik jak koles dostal teady beara od mikolaja... bylo to w miare dawno ale napewno go dostal.. i byl to jakis 30lvl+ wiec napewno nie ubil orshabaala solo -.- tym bardziej ze go wtedy nie bylo.. i byl to Teady Bear a nie Annihilator Bear...
Wydaje mi sie ze mikolaj jesy pare dni.. byc moze nawet do nowego roku.. |
A ktoś wie jakie prezenty dostaje sie najczęsciej???
|
Jeśli się nie mylę to w takiej kolejności:
Jabłka (15) Pomarańcze (5) ..dłuugo długo nic... Cukrowe laseczki (5 albo 10, nie pamiętam) Śnieżki (5) ......jeszcze dłuuużej nic (tak od Kharos do Edron piechotą xD)...... Teddy bear |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:54. |