![]() |
Moja prosta tapetka :D
Zrobiłem taka prosta tapetkę w klasycznym stylu. jesli chcecie to komentujcie :P
http://img138.imageshack.us/img138/1...chalskitp2.png pozniej ja ulepszei zamieszcze:D |
Żułty napis na czarnym tle, jesteś Boski! wow -,-
|
lol
Lol, fajne, ale nie opyla sie dawać czegoś takiego na forum. "Ulepsz" to jak najszybciej! X(
|
Dlatego mowie ze tapeta jest prosta a na dodatek robiona w Paincie -.-
|
Prowokacja? Nie dość, że to plagiat (gratz, ty zrobiłeś tylko podpis) loga tibii to jeszcze taki shit. Won do przyklejonego tematu. A w sumie to tam też cię wyśmieją. Jesteś tak żałosny, że bardziej się nieda. Jakiś 5-latek dostał internet, gratz. Zarejestrował się pare dni temu na forum i myśli, że mastach jest. N/C życzę szybkiego bana na IP. Dożywotniego. btw, ile masz lat?
A tak wogóle to: Pukasz w dno od spodu, i rzygać mi się chce jak to widzę. Żeby to znieść musiałbym się napić chyba benzyny. Pukasz w dno od spodu i nikt cie nie otworzy drogi z debilizmu do mądrości. PRZEKLINAM cię na wieki, zgnij przepadnij AHA AHA |
Sławek, uspokój się, bejbe, trochę!:*
Ale przedmówca ma rację. Plagiat + 0 (słownie ZERO) wkładu własnego. Robota na 15 sekund. Mógłbyś chociaż dopisać, że logo '(c) by CipSoft' czy coś. |
jaja sobie robisz nie? xD
|
Cytuj:
|
@UP
To już by nie było śmieszne, tylko żałosne. Denerwują mnie ludzie, którzy robią temat, w którym umieszczają tylko jedną pracę i do tego tak słabo zrobioną. Bądź gdzie niegdzie odwalone od jakiegoś wzorca. Po czym myślą że będą zbijać pochwały za ten swój cały trud i czas wkomponowany w ten shit. |
Nawet własnego imienia i nazwiska z wielkiej litery napisać nie potrafił. Ehh... Nauczył się pięciolatek obsługi painta.
|
Moja krzywa tapetka :D
Co do twojego dziela to tylko tyle:
ŁaŁ Ja tez postanowilem cos zrobic sam i udoskonalic twoja tapetke, tada: C:\Documents and Settings\Dawid\Moje dokumenty\Moje obrazy\1.jpg Ahhh...no tak http://images1.fotosik.pl/249/973fe2644987521e.jpg |
Jestescie zalozni nie umiecie owiedziec tegow jakis inny sposon tylkoi mi wyzywac?? Prosze modowo skasowanie tematu.myslalem ze sa tu normalni ludzie
ps mam 3 latka xD |
udoskonailiem juz tapete ale nie bede pokazywal
|
O NIE!!111 Pokaż plox!!11
|
[Ironia]WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111jedenjeden jedenjedenjedenjeden8o
Człowieku ta tapeta jest wyjebi*ta powinieneś robić je zawodowo ja ci to mówię człowieku widze że rośnie z ciebie zaje*isty grafik. Rób dalej.[Koniec Ironi] Człowieku to jest gorzej niż żałosne jakbym miał oceniać w kategorii 0-10 to nawet 0 byś nie dostał bo to nie zasługuje. :D |
Czemu nie pokażesz? Jak udoskonaliłeś i jest lepsza to pokaż, może reszta Ci wybaczy :D
Kod:
xD |
Cytuj:
BTW, pokaż pokaż, chętnie się pośmiejemy (czyt. skomentujemy) |
Mam prośbe moge troche podrasowac twojom tapetke?? Bez twojej zgody ani rusz :P
|
nie pokazebo tam jest znaczek tibi i zara mnie osadza o lamerstwo
|
A zrobiłeś coś sam oprócz doklejenia znaczka tibii.
I poważnie pytam: ile masz lat? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:25. |