![]() |
Postać pozostająca online.
po dzisiejszym "unowoczesneiniu" tibi stala sie dziwna rzecz:
gdy jestem zalogowany jednym charem i sie wylogowuje wszystko jest dobrze. ale na my account na tibia.com pisze ze moja postac jest online! co za tym idzie nie moge przelogowac sie na inne chary. jak mam temu zaradzic? EDIT: pisze to tez w imieniu innych, ktorzy maja to samo. prosze modki nie kasujcie póki nei wyjasnimy tego. |
upss...
Ja mam ten sam problem identyczny tylko gorzej jedna postac ta non sotpo online jest na premi i nie moge sie na nia zalogowac bo nie mam pacca i na main chara na selenie terz!!!!!!!! CO JEST!!!
sorka napisalem nowy temat nie poszukalem ;D |
Ja także mam taki problem !! plx ludzie pomóżcie!!! Nie moge wejść na inne postacie niż na mojego palka ;/
CipSoft daje jakies update'y i potem nic nie chodzi jak ma ;/ |
Pytałem sie tutorów na HELP CHANNEL i mowili żebym poczekal do nastepnego serwu servera .
|
@up
tak myslalem. pewnie powiecie :ale tego nie napisales! nie napisalem i dlatego dziekuje Panu up za pomoc. |
Cytuj:
|
co wiec nam pozostaje? czekac az te CIPY(przenosnie i doslownie) cos zrobia.
|
a to psota
Ja ten problem miałem jeszcze przed update'm, trwało to ze 4 dniX( X( X( X(
|
Szczerze mowic problem jest stary jak swiat bo pamietam ze takie cos bylo i po updacie w zeszlym roku. Zasugerowalbym wyslanie do CIPsoftu siekiery z instrukcja jak porabac swoje serwery na kawalki ale sadzac z natezenia lagow ostatnimi czasy, chlopaki sami wlasnie to robia.
|
Mam taki sam problem i nie wiem co z tym zrobić:( pomużcie prosze. Czy mam czekać do restrtu serwera??
|
Ja też
Ja też mam ten problem ;( mam nadzieje , że po restarcie serverów będzie ok :(
|
Witajcie Wszysscy. Ja Też K... X( X( X( mam taki problem i jak tu normalnie grac co?? caly dzien czekalem i nic z tego!! Pomóżciue please
|
Mnie po serwie serva wysztko chodzi tylko troche laguje .
|
Taa ciekawe ile może to trwać jeszcze dojdzie do kasacji mojego main chara argh... z nieuzywania a moze napisac cos do cipsoftu??jakiegos maila??:confused:
|
u mnie dzisiaj all ok. poczekalem do resetu servera na ktorym jest ta nieszczesna postac co sie zawiesila na servie i moge na wszystkich charach normalnie grac. mam nadzieje ze u Was tez bedzie dobrze
Pozdrawiam |
mi sie wydaje ze to jest poprostu jakies opuznienie ze informacje na stronke przychodza wolniej poniewaz aby sprawdzic czy zostajecie w grze wystarczy poprosic kolege aby stanal obok badz zobaczyl w vip np dajesz loga neich kolega patrzy czy jestes online jak nie to ile -/+ czasu zeby upewnic sie czy wyjscie z serwera nastepuje odrazu po waszym wylaczeniu tibi ty w tym czasie lukasz na stronie i raczej bedziesz online mimo tego ze tak naprawde ciebie w grze nie ma
wiec tak jak zaznaczylem na poczatku wydaje mi sie ze to wina jakiegos opuznienia chyba ze zle zrozumialem problem to wtedy sokra :P |
Trzeba czekać. Świat się nie zawali jak sobie jeden dzień nie pogracie...-.-
|
Mi się takie coś czasem zdarza, a zeby sie zalogowac na innego chara to poprostu sie na poprzedniego loguje jeszcze raz, i znowu wylogowywuje, az do skutu.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:17. |