![]() |
Nowa opcja na forum.
Po długich próbach i wysiłku naszego admina MatKusa zainstalowaliśmy na forum dodatkową opcje.
Będzie ona włączona w działach Handel i Gildie. Polega na tym, że przy zakładaniu tematu w którymś z tych działów musicie wybrać świat, którego ten temat dotyczy i będzie to automatycznie dodawane do nazwy tematu. Ułatwi to bardzo użytkownikom przeglądanie takich działów w poszukiwaniu dogodnej oferty bądź gildii. Życzymy miłego korzystania z nowości na forum. tibia.pl team pozdrawia…. |
Ten mod był naprawdę potrzebny. Kiedyś, kiedy na forum pisało kilka osób, nie było potrzeby, bo i tak każdy mógł sobie pozwolić na czytanie wszystkiego. Teraz, kiedy na forum mamy non stop po kilkadziesiąc - kilkaset osób online, jakieś usystematyzowanie tego było niezbędne.
Początkowo chcieliśmy stworzyć osobny dział dla każdego ze światów, ale to z kolei by spowodowało, że forum by się przewijało w dół dłuuuuugo, a w większości takich działów, gdzie gra mało polaków, pojawiał by się jeden post na miesiąc. Takie rozwiązanie będzie więc chyba najbardziej optymalnym. Mamy nadzieję, że wam się spodoba. |
Wypas
Wypas, ale radze komuś zabrać się za jakieś lepsze przetłumaczenie tej wiadomości gdy forum było wyłączone. Fakt, że był to po poslku ale jak się czasem zdarza, język polski niebyć trudna. :P
|
Jest Cool!!!
To co teraz zrobiliscie jest naprawde wielkim posunieńciem dla tej strony naprawdę dziękuje i pozdrawieam wszystkich którzy pomagajom w budowie strony.Dziekuję B)
|
bravo :D
nasza kochana tibia.pl się rozwija :) bravo tibia.pl team , to ulepszenie usprawni forum :D
|
Zmiana
Tak, to z pewnością usprawni praktyczne działanie forum. Gratuluję pomysłu! Tibia.pl się rozwija! Tak trzymać!
|
Bardzo fajna opcja. Ułatwi korzystania z forum. Gratulacje! ;)
|
Nowa opcja (kolejna) duzo zmieni i ulatwi zycie majac 5 min czasu w kawiarence zdazymy napisac zgloszenie do gildi a takto to bylo ciezko :(
GRATZ dla moderatorow. |
Tibia.pl ewoluje bardzo szybko szybciej niż sama tibia a to nielada wyczyn.
Brawo. |
Powidziałbym tylko jedno słowo- "brawo" ale pewrnie by mnie pojechali za to i dostalbym pewnie upomnienie ;)
Powiem więc więcej niż jedno słowo- "Bravo, wery gud dżob"- to po angielsku, znaczy "brawo, bardzo dobra dobota" ;) |
Moja propozycja została wysłuchana!!! Dzięki wam!!! To naprawde ułatwi rzycie.
|
Lol!!! Wow!!! ŁaŁ!!!
Odwołuje to, że napisałem, iż "DREAM Tibia.pl" zaczyna się obijać. Bo dzisiaj zrobili WIEEEEEEEEELKI :)krok do przodu... Wierzę, że to się przyda.
DZIĘKI!!! :] Kicek P.s. Moja rada: Piszcie duuuuuużo postów :) P.s.2 Moja druga rada: Piszcie jeszcze więcej postów --> ;) |
Zapewne się przyda to małe usprawnienie, ale wątpię, żebym z niego często musiał kożystać.
W każdym razie gratz dla tibia.pl team bo bez grzebania w kodzie to się nie mogło obyć, a to należy cenić, nawet jeśli nie było trudne... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:04. |