![]() |
Dziwne Pk na Mytherze
Witajcie ;p
Chciałbym zaprezentować według mnie dziwne pk http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/13738 filmik oczywiście nie mój znaleziony na tibiacams komentujcie [; |
malo nie spadlem z krzesla jak ogladalem co odpierd*lal ten br ;SS
po 1 po co w takim eq szedl pkowac? LOL po 2 nawet parcela idiota nie kupil -.- po 3 po co zabijal swojego fe, zeby za moment zuzyc kilka manasow i stworzyc nowego ;S po 4 ma cufa do loota ;S zal.br |
brak mi slow porprostu... takimi idiotami to chyba sa tylko br
same pk mozna powiedziec ze udane ale sama realizacja tego jest poprstu ... (nie da sie tego skomentowac)X( |
Ja pier*** jak można być aż takim noobem??
Po.1. Zabijać fe bo ma mało życia (słaby green) i zrobić nowego -.- Po.2. W takim eq ........ to nawet na wojny się nie chodzi -.- Po.3. Jak widzi że koleś ma uhy i rozpier*** fe to sie patrzy i wali z rozdzki , a dopiero potem gdy koles zabije fe wali z sd -.- Po.4. JEST TO TAK ŻENUJĄCY FILM ŻE NAWET NIE WARTO DLA NIEGO PISAĆ DŁUŻSZEGO POSTA !! :baby: :baby: :baby: To prawda że polacy to nooby(oczywiście nie wszyscy) ...... ale na tym filmie widać że mamy konkurencje :o :baby: :baby: :baby: |
HAHAHAHAH niezly loot ale noobostwo -.- zabija fe i robij nowego Amen! -.-
Jakis br czy turek dupa ale widac ze; jakis noob ^^ ____________________ Otografia Rulez!! Im Analfabeta JESTEM DUMNY ZE; NIE UMIEIM PISAC!! xD |
Cytuj:
Mrahahah fajne eq na red skulla. Ciekawe jaki jest odpowiednik w Brazylii Polskiej Neostrady :P Ale szczęście miała ładne :< Tamten Polak też niezły uhów mnóstwo... |
a ten sami sorc czy jakmu tam to chyba drugi br
spokojnie sobie wraca, zabiera wanda i lmmy i czeka az go drugi raz ubije nie wiem dlaczego ludzie nosza uhy i ich nie uzywaja ale faktycznie to pk to porazka to na pewno bylo jakies 8 letnie dziecko moge jedynie pogratulowac tym co zabili tego pk loota |
Mam wrażenie że w Tibji nie ma inteligentnych istot.Ech....jak obejrzalem ten filmik to od razo poprawił mi sie humor ze nie gram juz w to badziewie ;).
@up Wyrzucil lota do wody więc się nie obłowili. |
tak? nie zauwazylem
tak mysli nioob: ja nie bede mial to inni tez nie |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mi sie filmik bardzo podobal :)
Pozdro~ |
Nic dodac nic ujac........ He just was born in brazil, that's all !
|
Tutaj mamy sekret "the master of pvp"
|
wszystko by bylo ladnie pieknie ale kurwa to br :D Oni chyba nie maja mozgu ;) zamiast z parcelem se posmigac, bo lot byl niezly ;)
Szkoda kolesia, dobrze sie trzymal :) <powiedzmy> |
Ejj nie moglem obejzec do konca teg o filma bo sie wylancza :| czy ten brazylijski kamikadze padl? :p
|
Mam takie glupie pytanie jak mam odtworzyc ten filmik co mam zrobic nigdy nie uzywalem TibiCam
Mozecie mi pomoc Z gory dziekuje:confused: :) |
Ten koleś co wrócił sie po swoją różdżkę to był POLACZEK.
Typowe zachowanie przeciętnego polskiego tibijczyka. Gdy coś straci płacze i prosi aby mu oddać, a gdy sam coś zyska to wtedy jest pazerny jak Szkot. Nieźle go młody Brazylijczyk w chÓja przyciąl ;-) Zapewne na monitor sie spuścił gdy zobaczył ten c-helmet. Taka mała rzecz a cieszy ;-) |
filmik dosc ostro smieszny ;]
miec 30 mf i zabic fe bo stracil 30 hp LoL fajnie, loot do wody :P www.zal.br |
po obejzeniu filmu zwlaszcza koncówce uwazam ze jest kretynem,baranem,oslem,idiota,debilem,bez umyslu... do wody poszedl loot za grube 40k-50k i jeszcze ubijal noobw po koleji ... zalbr
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:17. |