![]() |
108rp, 110ek, 112ed, 132ek OWN3D :)
Pierwszego fraga niewidac bo nienadazylem za innymi za szybko padl 112ed ;p
reszte widac good, film troszke dlugi akcje na pozostalych hlvlach zaczynaja sie od 80~ minut niepamietam dokladnie i pod koniec. http://rapidshare.com/files/2844718/partofwar.rec.html |
:evul: X( Wyjdź?X( :evul:
|
Cytuj:
|
@down
masz racje :) co do filmiku to jak na wojnie CHAOS i tyle ;] mnie takie filmy nie kreca ;p ale jesli ktos lubi i ma duzo czasu to czemu nie |
Cytuj:
|
Baku@
Sam lepiej wyjdź X( i lepiej niewracaj bo aż mi cie żal jak czytam te twoje komenty na temat Xereny Btw co do tego jak padłeś to trzeba być upośledzonym żeby w walce z Rowdy myśleć że tengu was nieuwali :D |
Hehe, ladny filmik kermit :) Moze pobawimy sie jeszce kiedys sec charmi? :)
Jakby co to zlap mnie na gg :) Signed, Zizka Deathlock |
@up
radze zmienic podpis ;] ładnie ; D |
Filmik nawet dobry tylko że długi i nudny;p
|
Cytuj:
|
@zizka
OFC :P tylko rs znika i jazda @Baku hmm Ge'Ralt skad ja znam ten nick eh juz niepamietam sorka za te uposledzony ale troche mnie wkrzyles tym pierwszym komentem @topic more comments plx ;p |
co jest do qr.. klikam na tego linka(patrz pierwszy post) daje "for free i qr.. nie widze nigdzie dowland.. jak to sciagnac do qr...:baby:
|
Proponuje najpierw nauczyc sie sciagac z rapida ;)
Małe faq by me: 1. Otwierasz nowe okno i odpalasz link z rapida, 2. Zjeżdzasz na doł i klikasz FREE. 3. Znowu na doł. 4. Jeżeli wszystko jest ok (rapid ma ograniczenia - chyba ze masz płatne konto) rozpocznie się odliczanie. 5. Gdy licznik doleci do 0 przepisz kod ;) 6. Kliknij download i sciaganie rozpocznie się samo ;] ps. rapidshare nie wspolpracuje z akceleratorami sciagania (np. flashget) pozdr |
No nareszcie. ^.^
Wybijcie ich wszystkich ;s. Chyba czas wracać na xerene ;] BTW. Kermit pamiętasz mnie jeszcze? ;d |
Cytuj:
Skad wiesz ,że jak ''this is'' wygra war to nie bedzie PA ;) , chodż na ogół to tylko mitzum zrobił na mnie PA <k**tas jeden> GL |
Cytuj:
Za czasów "świetności" to codziennie ktoś z nich ganiał po veno krzycząc do każdego "pay or die" Do tego ich noob chary omg... Expisz sobie jakby nigdy nic a ty przychodzi ~20 sorc i zaczyna kraść loota/zabijaćtwoje potwory... Zaatakujesz takiego to po 30 sec zjawia się jakiś pan z tengu i cie ubija... |
@wrogonastawiony
no ok.. tak jets na ogol ale czasem nie ma odliczania.. co wtedy? @ormuzz yy..co to PA:baby: |
Cytuj:
|
Dajcie rehosta
|
Cytuj:
przeczytaj co tam pisze :) limit jest wyczerpany (albo ty cos ssales od nich albo ktos z twojej sieci ssał), jedynie sciaganie z premium acc jest bez limitow Co do tematu to i tak pewnie bedzie pa... mniejsze lub większe ale bedzie :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:32. |