![]() |
Dragon Lordy i Giant Spidery...Techniki i Loot
Witam:
w tym temacie zastanówmy się nad technikami SOLOWANIA KAŻDĄ PROFESJĄ 1.Knight 2.Paladin 3.Druid 4.Sorcerer Oczywiscie można wypisywać o profesjami z promocją. I jak myślicie co którego GSa wypada K arm, K legi , P amulet DLa :RH,DSM itp... z którego Pozdrawiam moje propozycje... 1.Knight - Gs FULL DEF . HMM lub EXPLO <strata UHów> ewentualnie exori 2.Pal... - POH bolty i ucieczka 3.Druid - Temp. Rod i HMM badz explo badź SD>ewentualnie exori vis 3.Sorc - Cosmic enegry , HMM badz explo badz SD >ewentualnie exori vis |
Cytuj:
|
Co to jest za pytanie: "Z co którego Gsa wypada to i to?" To zależy od szczęścia ja kiedyś expiłem na Valkyriach przez 2 godziny i nic mi nie wypadło cennego a następnego dnia zabiłem tylko 2 Valkyrie i z jednej wypadł mi double axe a z drugiej plate amor. Loot zależy od szczęścia
|
Loot zależy od danego spawnu potwora, ja siedząc na gsach po kilka h i ubijając je po 10 ani razu mi nic cennego nie wyleciało prócz plate armor i brass legów, nawet głupi giant spider silk ani platinum amulet nie wypadl...
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
moim zdaniem spawn ma wpływ na loot - inaczej loot zależy od spawnu
jak expiłem na cycach koło minosów pod na południe od thais nigdy nie wypadła mi halabarda a na mt.sternum co chwila leciały ^^ loot zależy od tego czy spawn jest niebezpieczny (wg mnie) |
Cytuj:
Druida tempest rod?Wiesz co mówisz?Tempest jest na 1 kratke więc jak będzie uciekał i walił z tempesta?Wtedy gs go bedzie walić i wyjdzie kaszana.Co do hmm to ok.Sd strata pieniędzy na sd żeby walić w gsa.Exori vis przy huntach dobry jeżeli chodzi o gs.Z sorcem też sie zgadzam. |
Cytuj:
|
hehe
Cytuj:
|
gsy wcale nie sa takie mocne jak sie wydaje. knight owszem bedzie mial problemy, nawet jesli bedzie uzywal hmmkow. jednakze z drugiej strony walenie z visa albo w sytuacjach desperackich za pomoca energy wave jest dosyc ciekawe ( szczegolnie na bright sword quescie - biegniemy sorcem i wrzucamy 2-3 e-wave. zanim dobiegnie, to bedzie mial 1/3 - 1/4 hp, a to to juz mu latwo zciagnac za pomoca visa - przyjmujac ze sie z tego visa wali po te 100-120 srednio )
|
@up
1000 many na gs'a? bardzo oplacalne... |
...
no chyba że mówimy tu o 100 sorcu który ma gsa na 2x e-wave to już mniejsze koszta :p
|
Cytuj:
|
60 ms z 60 mlvl (troche zawyzony ten mlvl) ma do expienia o niebo lepsze miejscowki niz czekanie 5 minut na spawn durnych gs'ow... jak chcesz powastowac to idz na demony
|
Mówicie ze loot zależy od szcześcia taa....?Expiąc w ancient temple masowo zabijając roty raz na dzień wypadał mi copper shield ,gdy przeniosłem sie do kopalni kazzo z co 10 rota wypadał copper shield....Jest wiec jakas zależność od spawnu..
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:14. |