Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   Vampire Hell dla sorca (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=101787)

Avelcron 11-11-2006 14:12

Vampire Hell dla sorca

Witam was. Chcialbym sie dowiedziec jakie mam szanse poexpic 42 lvl sorcem na Vampire Hell na drefii, summonujac 2 ds'y i uzywac rózdzki, exori vis i czasem gfb. Ile tam jest expa na godzine?. Ile moze mi maksymalnie wyskoczyc vampów naraz? Czy sa tam jakies inne potwory?
Prosze o odpowiedz

pozdrawiam

XIII 11-11-2006 14:19

A wiesz, ze nafajniej by bylo, jakbys sam tam poszedl i sie przekonal?

Keel 11-11-2006 14:34

@Up

Nie fajnie jest padac na taki lvl ;S

DratrisDxx 13-11-2006 08:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez XIII (Post 1073814)
A wiesz, ze nafajniej by bylo, jakbys sam tam poszedl i sie przekonal?

Żal mi ciebie bo on sie pyta jak tam jest a ty odpowaiadasz zeby sam szedl tam -.- To po huj by on posta pisal ? Wiesz... mysle ze ty tylko posty nabijasz.

Btw. Idz se na tomby tam tesz sa vampy a przyokazji inne monsterki jak mumy , crypt schambler itp jak sie nie boisz to nawet necro ;D

XeraX 13-11-2006 11:33

@up

tylko w tombie gdzie zazwyczaj jest vamp jest tez i bone bestia a to jest niezle waste dla sorca :d

@topic

co do vamp hell... hmmm na poczatku jak wchodzisz jest niezla sieczka ale jak wybijesz to potem wyskakuja CI po jednym a nie 3 na raz jak na poczatku :D stracisz pare gfb na starcie :) a tak to sie Ci na tym lvlku nie oplaca chodzic na vamp hell bo jest niezle vaste :) i zalezy jakie masz eqp :P

szymon287 13-11-2006 19:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez XeraX (Post 1076878)
zalezy jakie masz eqp :P

masz na mysli eq?-.-
tak eq duzo pomoze w walce z vampami...

na vampy nie oplaca sie chodzic z summonami, za duzo run leczacych idzie. Najlepiej 1raz idz z blokerem...;)
btw. ja spotkalem max 5vampow i jakis shit stalker/mumia nie pamietam ;p

Pirus 13-11-2006 19:32

z dsami spokojnie moze iść tylko musi wziąć ihy żeby je leczyć bo będą trochę obrywać...a inne summony są nieprzydatne...

MagField 13-11-2006 19:48

Są też tam ds,stalkery,mumie no i oczywiście vampy :)

Lukasz(R) 13-11-2006 20:18

jesli bedziesz ostrozny to sobie poradzisz ale miej swiadomosc ze czesto bedizesz sie leczyl z red hp ;)

Marcus22 14-11-2006 14:18

Polec Na Ankrahmun i Idz Expić Na Tąbe znajduja się tam -
Stom Golemy , Mummie , Scaraby , larvy ,Crypty Shamblery,itp. Pozdrawiam:] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :]

Michoss 14-11-2006 14:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marcus22 (Post 1078762)
Polec Na Ankrahmun i Idz Expić Na Tąbe znajduja się tam -
Stom Golemy , Mummie , Scaraby , larvy ,Crypty Shamblery,itp. Pozdrawiam:] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :] :]

A On Nie Chce Stone Golemów I Mumii Tylko Vampiry ! Może On Chce Se Wylootować Vampire Shield Albo Coś W Każdym Razie On Chce Wampiry ! ! !

My God, ja kie trudno pisze w taki sposób...

Maciej the Sorcerer 14-11-2006 21:16

No właśnie on chce na Vamp hell !
Ja tam nigdy nie bylem.
CZy to prawda że przed głównym respem Vampów trzeba pokonać "troszkę" ds ?
I vampów moze wyskoczyć naraz przy zejsciu na ten VAmp hell ?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:22.