![]() |
Fanfare
Zdobyłem na queście w Carlin fanfare- trąbke B) . Przeszukałem całą stronke żeby dowiedzieć się po co ona jest, jednak nie dowiedziałem się, bo nie ma o niej ani słowa ;( . Pomóżcie: do czego służy ta trąbka
|
fąfara
O ile pamięć mnie nie myli to na trąbce sie gra?? A żadnego innego zastosowania niema....
|
Tylko do ozdoby i tylko do trabienia na niej za pomoca klikniecia na niej PPM
|
! Witam ! Slurzy do tego , co kazdy instrument ..... do grania , ewentualnie mozesz ozdobic nia domek / pokuj . |
Odp.
Jeśli chodzi Ci o taką złotą trąbke co na niej się gra to znajdziesz Questa z nią na Trollach w Carlin. Łatwo Ją zdobyć, wystarczy zabić tylko z 5 Trolli.
|
Cytuj:
|
Ja kiedyś wierzyłem że jak gra się na tej trąbce to trolle do ciebie idą xD
|
@V.Kitthix
Z czytania ze zrozumieniem chyba nigdy nie byłeś dobry... @topic Nie ma praktycznego zastosowania. Po prostu używając jej pojawiają się nuty. |
fanfare- wielka tajemnica
[..] Fanfare- Niegdys gleboko pod carlin zyl wielki i bardzo zly król troli... Mial na imie Asakontis. Bardzo okrutnie karal za przewinienia wzgledem jego. Wrzucal martwe ciala swoich wrogow do kanionu niedaleko kazordoon. Pewnego razu przyszedl do niego mistrz goblinow- gobokiller (tak teraz czasem krzycza gobliny) i dal mu w prezencie pieknie grajaca trobke, ktora Król Asakontis schowal w bezpiecznym miejscu pod cmentarzem w carlin. [..] Teraz do tego questu latwo sie dostac bo trole dla ludzi nie stanowia problemu...
Mój drogi!!! trobka moze w najlepszym wypadku zlozyc do grania albo mozna nia ozdabiac domek :P |
Odp.
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:19. |