Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Meemento Life (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=101820)

pilkarzyk10 11-11-2006 19:03

Meemento Life

Witam Wszystkich :)

Chciałbym zaprezentować historię mojego Życia na Askarze.Troche się męczyłem więc proszę o komentarze.Od razu mowie że to nie key logger.Nie wierzycie nie sciągać ale gorąco Polecam:)

http://rapidshare.com/files/2921453/..._Life*****.html

Prosze o komentarze:):cup:

P.s. Pozdro Dla all Ziomków z Askary :)

Sir-Bodzio 11-11-2006 19:08

Zaje*****

No Zaje***** ^^!! jak cos to ja Szymon xD mowiles na tibi ze; jest Zaje***** i masz racije ^^ polecam 10/10

Shorty_Master 11-11-2006 22:28

Ściągałem godzine, i niestety stwierdzam że mogłem ten czas lepiej wykorzystać bo filmik taki sobie, to twój 1wszy WMV ?

Sir-Bodzio 11-11-2006 22:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shorty_Master (Post 1074787)
Ściągałem godzine, i niestety stwierdzam że mogłem ten czas lepiej wykorzystać bo filmik taki sobie, to twój 1wszy WMV ?

co ty gadasz :/!?

pilkarzyk10 12-11-2006 08:53

Cytuj:

tak to moj pierwszy wmv

basiax 12-11-2006 14:38

Cytuj:

LOL !!
Jak narazie widziałam tylko twoje negatywne komentarze - natomiast nie ujrzałam twojego filmu... Wiesz jak się robi czy wytłumaczyć ??8o

pilkarzyk10 12-11-2006 19:19

Cos widze że mało comentów...Prosze o Komentarze:)!!!

pilkarzyk10 13-11-2006 18:18

Co jest Sciagac i Comentowac...go go go :)

Luppy 13-11-2006 18:26

Nie najgorszy ale moglo by byc lepiej... popracuj troche....

-=DanieL=- 13-11-2006 21:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez basiax (Post 1075716)
LOL !!
Jak narazie widziałam tylko twoje negatywne komentarze - natomiast nie ujrzałam twojego filmu... Wiesz jak się robi czy wytłumaczyć ??8o

Co ma idioto piernik do wiatraka? To, że nie podobają mu się wszystkie filmiki nie ma dużo wspólnego z jego talentem robienia filmów. Zastanów się co piszesz. To jakbyś przeczytał książke i powiedział koledze "Nie podobała mi się ta książka", a on by ci odpowiedział "Narazie krytykujesz wszystkie książki! Założe się, że nie napisałbyś tak jak Mickiewicz!". Idiotyzm ludzi zaskakuje.

filobossek2 14-11-2006 14:24

Film taki sobie 4/10...

shoq 14-11-2006 14:29

Film średni...

szkoda że w tym temacie 3/4 postów to posty autora oraz jego kumpli, którzy zgodzili się napisać dobrą opinię ;/

Nasty 14-11-2006 14:45

no Filmik zajebisty :D polecam :D:D: :):) 9/10 :D

pilkarzyk10 14-11-2006 15:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez shoq (Post 1078808)
Film średni...

szkoda że w tym temacie 3/4 postów to posty autora oraz jego kumpli, którzy zgodzili się napisać dobrą opinię ;/

chyba twoi kumple wystawiaja ci opinie....poza jedną osobą która znam..reszta pozostaje mi nieznajmoma..wiec jak nie wiesz nie udzialaj sie....

p.s.kolejne dziecko neostrady

basiax 14-11-2006 17:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -=DanieL=- (Post 1078014)
Co ma idioto piernik do wiatraka? To, że nie podobają mu się wszystkie filmiki nie ma dużo wspólnego z jego talentem robienia filmów. Zastanów się co piszesz. To jakbyś przeczytał książke i powiedział koledze "Nie podobała mi się ta książka", a on by ci odpowiedział "Narazie krytykujesz wszystkie książki! Założe się, że nie napisałbyś tak jak Mickiewicz!". Idiotyzm ludzi zaskakuje.

Zacznijmy od początku ;P

Nie wyzywaj od idiotów - bo najprawdopodobniej jesteś gnojem, który nie zna się na ludzich:baby:

Nastepnie cytaty:

"...Zastanów się co piszesz.(...)"

Mała rada ~ to ty się zastanów za nim znów bezsensownego posta nabijesz...

"...To, że nie podobają mu się wszystkie filmiki nie ma dużo wspólnego z jego talentem robienia filmów. (...)
Ja nie mowię, że nie ma talentu, lecz skoro komentuje negatywnie filmy innych niech pokaże swój - chętnie ocenię...

Mój cytat...

LOL !!
Jak narazie widziałam tylko twoje negatywne komentarze - natomiast nie ujrzałam twojego filmu... Wiesz jak się robi czy wytłumaczyć ??

Chyba źle zrozumiałeś ten kawałekB) "...Wiesz jak się robi czy wytłumaczyć ??" to taka mała zachęta napisana ironią, ale ty jesteś za mały żeby to pojąć :D

Aha i jeszcze jedno : "Narazie krytykujesz wszystkie książki! Założe się, że nie napisałbyś tak jak Mickiewicz!". ~ czy ja tu do czegoś porównywałam ??

To by było na tyle...

P.S
Film nie najgorszy, ale perfekt też nie jest 4- bym dała ;P

Idiotyzm ludzi zaskakuje. <----- Haha inteligent pierwszej klasy ~~ bez komentarza... xD

A jak nie umiesz czytać to zostań w tej podstawówce już do końca życia, może się kiedyś nauczysz. Wtedy wróć i odpisz, a teraz daj sobie spokój, bo to nie jest gra dla małych noobków, które tylko ludzi denerwują...

Pozdrawiam Basia !!!

-=DanieL=- 14-11-2006 23:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez basiax (Post 1079398)
Nie wyzywaj od idiotów - bo najprawdopodobniej jesteś gnojem, który nie zna się na ludzich:baby:

Zastanów się co piszesz.

Mała rada ~ to ty się zastanów za nim znów bezsensownego posta nabijesz...

...nie ma dużo wspólnego z jego talentem robienia filmów.
Ty to powidziałeś.

LOL !!
Jak narazie widziałam tylko twoje negatywne komentarze - natomiast nie ujrzałam twojego filmu... Wiesz jak się robi czy wytłumaczyć ??

Chyba źle zrozumiałeś ten kawałekB) Nie widziałam jego filmu - natomiast chciała bym ujrzeć i ocenić, dlatego Wiesz jak się robi czy wytłumaczyć ?? to taka mała zachęta napisana ironią, ale ty jesteś za mały żeby to pojąć :D

Aha i jeszcze jedno : "Narazie krytykujesz wszystkie książki! Założe się, że nie napisałbyś tak jak Mickiewicz!". ~ czy ja tu do czegoś porównywałam ??

To by było na tyle...

P.S
Film nie najgorszy, ale perfekt też nie jest 4- bym dała ;P

Idiotyzm ludzi zaskakuje. <----- Haha inteligent pierwszej klasy (...), bez komentarza... xD

Słuchaj, najpierw naucz się cytować posty, OK? Bo tych bazgrołów nie idzie czytać.

basiax 15-11-2006 16:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -=DanieL=- (Post 1080228)
Słuchaj, najpierw naucz się cytować posty, OK? Bo tych bazgrołów nie idzie czytać.

Wystarczy poczytać to http://forum.tibia.pl/usernote.php?u=17433

... i już wiadomo kim jesteś i co sądzą o tobie inni:D

-=DanieL=- 15-11-2006 16:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez basiax (Post 1080793)
Wystarczy poczytać to http://forum.tibia.pl/usernote.php?u=17433

... i już wiadomo kim jesteś i co sądzą o tobie inni:D

"Kul chłop, nie boi się pytać, wali prosto z mostu, tak trzymać " xd?

Tiger93 15-11-2006 18:07

UP@
Faktycznie zachowujesz sie jak dziecko,i nie tolerujesz krytyki wobec siebie chociarz krytykujesz innych.
Czas sie zmienic.
@Topic
Całkiem Fajny Film ; )

basiax 15-11-2006 18:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -=DanieL=- (Post 1080867)
"Kul chłop, nie boi się pytać, wali prosto z mostu, tak trzymać " xd?

Nie mówię o twoich komentarzach, które żeś sobie wstawił swoimi multii account ;P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:29.