![]() |
Problem ze sciagnieciem Tibia 7.81 !!!
Siema. Mam problem ze ściągnięciem tibia 7.81. Ze strony www.tibia.com niemoge sciagnąć, z innych stron tez niemoge ściągnąć. Jeśli macie jakiś link do pobrania tibii to podajcie prosze !!!
|
|
No dzieki ze sie pofatygowałes poszukac linku ale z tad tez niemoge sciagnac niewiem czemu a pisze tak : "This object has been blocked"
|
|
Sprawdz czy mozesz sciagac inne pliki. Jesli nie to znaczy, ze ktos ci ustawil w firewallu lub przegladarce maksymalne zabezpieczenia, albo wylaczyl mozliwosc sciagania plikow z internetu.
|
Słuchaj musze cie rozczarować ten link tez mi niedziała a znowu pisze tak :"This object has been blocked."
PS. Jeśli byś mógł to wyslij mi Tibia 7.81 na e-mail :[email protected] |
Ej pawel The Magician twoje przypuszczenia sie sprawdziły gdzie zmienic te ustawienia bo ja niewiem zabardzo gdzie to zmienic :( :(
|
Po pierwsze przy swoim poscie masz taki button "edytuj". A jesli chodzi o zmiane ustawien to zalezy co ci blokuje. Napisz jaki masz firewall i przegladarke internetowa.
|
Zakladam ze chodzi o przegladarke i ze korzystasz z Internet Explorer'a
Klikasz kolejno NARZEDZIA > OPCJE INTERNETOWE > ZABEZPIECZENIA > POZNIOM NIESTANDARDOWY i tam przesuwasz pasek w dol az znajdziesz podpunk "Pobieranie pliku". Ustawiasz na "wlacz" i dajesz OK :-) Jesli masz inna przegladarke lub to rozwiazanie nie pomoze, to napisz nazwe przegladarki i/lub jakiego masz firewalla |
Słuchaj Zalfik jak zaznaczyłem w opcji pobieranie pliku ,,włącz" to teraz pisze Błąd HTTP 403 - Dostęp zabroniony
Internet Explorer a przeglądarke mam Internet Explorer a niewiem jakiego mam firewalla |
Sproboj zamiast poziomu niestandardowego ustawic domysly i wybierz sredni poziom zabezpieczen. Jak i to nie pomoze to popros kogos zeby zobaczyl jaki masz firewall i zeby go przekonfigurowal.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:29. |