![]() |
Super nagrody do zgarnięcia!
Z okazji 2 urodzin serwisu PcTweak.net organizujemy konkurs z super nagrodami! Wystarczy odpowiedzieć na dwa łatwe pytania - odpowiedzi znajdziecie w serwisie www.PcTweak.net ! A nagrody? Zestaw WaterCooler 12dB zestaw Logitech S510 zestaw LOGITECH diNOVO ODTWARZACZ MP3 MINT 512MB +RADIO REVOLTEC Maxi-Kathode Twinset UV - 30 cm Revoltec Laser LED Red Revoltec Thermoeye LCD Steelpad QcK mini 3 wentylatory TRACER Roczny hosting w profesjonalnej firmie hostingowej aBajt.pl 5 zaproszeń na dowolną imprezę organizowaną przez agencję HARIBOWIESZ na terenie Szczecina Strona konkursu: www.PcTweak.net/konkurs.php Sponsorzy nagród: PATMEDIA.pl CPC.pl e-SPRZEDAWCA.com.pl aBajt.pl PcTweak.net Zapraszam serdecznie! gonzek 1:56:21 moge wrzucic info o konkursie do OWiONu? dromader 2:01:21 jakim? gonzek 2:01:38 www.pctweak.net/konkurs.php dromader 2:02:00 to ta strona jeszcze zyje? gonzek 2:02:06 -_- dromader 2:02:22 zapodawaj :P |
Wcale nie takie proste te pytania.... ;)
|
Ja tam znam odpowiedzi^^. Polecam jeszcze stronę www.lolek.pl ;-)
|
Konkurs rozwiazany, obym cos wygral chociaz watpie przy moim szczesciu...
|
Zasada kto pierwszy ten lepszy, czy tradycyjne losowanie?
|
Cytuj:
Konkursik prosty :P trzeba umieć szukać, a niestety na forum ludzie mają z tym problemy :P I przy okazji, w temacie nie daje się kropki na końcu ;] |
wystarczylo poszukac
juz wyslalem i licze na nagrodyB) |
Cytuj:
|
Taaa... Konkurs wykonałem w ciągu trzech minut, więc taki skomplikowany nie był ;). A może coś wygram... Choć znając moje szczęście nie ;P.
EDIT A i takie pytanie. W konkursie 1 osoba może brać udział 1 raz. A może wziąść udział mój brat? |
Zgłoszenie zostało wysłane!
Dziękujemy. W razie wygranej skontaktujemy się z Tobą. /me trzyma kciuki |
Cytuj:
Miales pisac rozowym 8o @TopiC Ehh. Srednio trudne te pytanka ;p Moze wygralem??? uehyeuheuheuhe @DOwn ^.^ |
Kurde musiales mnie znalezc X( Dobra bede pisał różowym
|
Cytuj:
@Down Nie ma to jak dobre natchnienie:P |
@up
Nie pisze Ci nic więcej na gg, bo potem Ty se to jako swoje teksty na forum dajesz :D @edit... @up To bierz je od innych :D Co do pytań dość prosto było znaleźć odpowiedzi :D |
/me liczy, że mu się uda ... =D
|
ciekawy konkurs i ciekawy pomysł podniesienia popularności,strona fajna nawet:)
uda mi się plx;) |
Pytania są naprawdę banalne. Łatwiejszych się nie dało zrobić.
No chyba, że... "Jak masz na imię?" ;-) Znalezienie odp. na pytanie nr 2 zajmuje max 10 sekund (w zależności do szybkości łącza...). Pytanie nr 1 też jest proste i odp. można znaleźć w kilkadziesiąt sekund. Wszystkie odpowiedzi są na naszej stronie. ;-) P.S. Cytuj:
Cytuj:
A zwycięzców wyłonimy drogą losowania. Pozdrowienia :) |
Musze nakłonic kolegę :) Ma siedmiu braci : >
|
To ja mam dwóch braci, siostrę, mamusię, tatusia, w kupe wujków, ciociów, stryjków (...) :D
|
Im więcej ludzi zaprosicie tym lepiej! Ogłaszajcie konkurs gdzie tylko się da! W szkołach, domach, na ulicach, imprezach! ;-)
P.S. Doszła nowa nagroda - super odtwarzacz mp3!!! :cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:55. |