Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Ognisty Miecz (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=10192)

Majtasek 27-08-2004 16:12

Ognisty Miecz

:miecz: Mam Małe Pytanie Czy wie ktoś jak Zdobyć Ognisty Miecz?Bo Słyszałem że można Go Mieć w Rookgardzie.Ale Nie Wiem Jak Go zdobyć :(

Olorion. 27-08-2004 16:16

Sry, nie mozna. Btw to nie fs tylko spike sword. Noo ale moze jak nabijesz na rooku 60 lvl to cipy w nagrode za wytwalosc dadza ci ocs takiego -.-

Dark Vilej 27-08-2004 16:18

Jesli sie nie myle to chodzi ci o fsa, na rookgardzie go nie morzna zdobyc poniewaz wypada z bardzo silnych potworow (jak na rookgard). Jego cena wynosi przecietnie 5k (5,000gp). Na rookgardzie najlepsza bron ktora morzesz zdobyc to katana, ktora jest ukryta gdzies na wyspie ;)

Knight Marker 27-08-2004 16:32

Ognistymiecz tzw Fire Sword wypada z Hero i Dragon lorda.

@Dark Vilej

Najlepszym mieczem który możesz zdobyć to Posion Dagger wypada z mino (bardzo rzadko).

Dark Vilej 27-08-2004 16:46

@re Knight Marker

Zalezy z jakiej strony patrzec na te bronie, czy po stronie ataku (patrz poison dagger 18, katana 16), czy po stronie obrony (poison dagger 8, katana 14) ;)

Dla mnie katana jest lepsza, gdyz na rooku morzna spotkac sie z wieloma niebezpieczenstwami i wtedy przydaje sie wiecej defa ;)

Knight Marker 27-08-2004 16:48

@re Dark Vilej

Masz rację zapomniałem spojrzeć na defa :]

Dwarf 27-08-2004 16:52

O jakim swiecie mowiles ze fs za 5k?? 8o wez mi powiedz... moze antica co? bo na innych... :confused:

Olorion. 27-08-2004 18:56

He? FS za 5k? chyba na antice, na titanii byl za 15k a na infernie pewnie wiele drozszy, Poisona chyba nikt nie ma na rooku, za malo minosow ^^
A co do defa to CO CIE ON OBCHODZI jak masz tarcze?!? chyba ze chodzisz tylko z mieczem, ale wtedy gl&hf

Wojen 27-08-2004 18:57

Fs kosztue na antice nieco ponad 2K Na eterni mozna go juz za 5K kupic. Ale na nowych swiatach jest duzo drozszy, a nawet niedostepny dla mass. Ale to prawda ze srednia cena to 5K.

Raul 27-08-2004 19:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Vilej
@re Knight Marker

Zalezy z jakiej strony patrzec na te bronie, czy po stronie ataku (patrz poison dagger 18, katana 16), czy po stronie obrony (poison dagger 8, katana 14) ;)

Dla mnie katana jest lepsza, gdyz na rooku morzna spotkac sie z wieloma niebezpieczenstwami i wtedy przydaje sie wiecej defa ;)

Nie zauważyliście, że mając Copper Shield def liczy się tylko z tarczy, z broni nie. Więc bardziej opłaca się Poison Dagger. Ale ja w to nie wierzę, że tak jest ponieważ wtedy kupowanie Bright Sworda mając Fire Sworda byłoby bez sensu. Za duża różnica cenowa. Ale znawcy mówią, że to było testowane, więc...

Satnest 28-08-2004 07:20

dobra dobra

Dobra dobra chłopaki ja wiem ze spike sworda mozna zdobyc wiem nawet jak ale najpierw musze sie podszkolić.....hehehe a i pozbierac skrzynki...... POZDROWIENIA DLA WYRZYTYCH............

Dark Vilej 28-08-2004 08:42

Co do tej klutni ile kosztuje fs, to mowilem o nova. Tam ceny wachaja sie od 4-5k.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:09.