![]() |
Parkou film Rohena :P
|
Z początku troche koślawo ale później świetnie - aż przyjemnie oglądać!
gratuluje!! btw. szkoda, że ja tak nie umiem... /me odchodzi w kąt ... edit: najbardizej spodobał mi się fragment, jak robisz fikołka (:P) biegniesz, przeskakujesz przez murek, lądujesz, odwracasz się, patrzysz - samochód, i uciekasz :D |
za dlugie przez co nudne sie robi imo
|
Fajny skok na 2:15 :)
Ogólnie filmik średni. Biegaj dalej :) |
Sprawny czlowiek zrobi bez trudu wiekszosc z tych rzeczy. Nie rozumiem po co dawac takie filmiki na neta? 0 wysokosci, 0 akro w sumie nic ciekawego.
|
Cytuj:
@Filmik Szczerze mówiąc, widzę po raz pierwszy Parkour. Nie zrobiło to na mnie jakiegoś dużego wrażenia, choć ten wyskok, który podał Kele, jest niezły. Dziwię się, że te babcie Cię nie zaatakowały... |
Cytuj:
|
Słabe ;; Wciąż powtarzasz te same skoki itepe. A takie np. turlanie po trawie to już w ogóle noł komentz.
|
Dobrze jest, i tak co nieco umiesz, a nie jak kumple z placu. Nic nie umieją a myślą, że są najlepsi, a powiesz im ze nic nie umieją to sie burzą. Ogólnie skikaj skikaj, ćwicz :P
|
hehe no nie najgorzej (chyba) choć te fikołki po trawie to troche śmieszne były :D ale respect że tak przy ludziach się nie wstydziłeś
|
Mnie rozwalaly te babcie, ktore ogladaly sie za toba, a wogole ta sytuacja jak byla babka z pieskiem, prawie na nia wpadles :D
|
Jak powiedział spider-białystok nic ciekawego tu nam nie przedstawiłeś, naucz się czegoś więcej i potem nam to pokaż
|
Szczerze mówiąc to ja takie rzeczy robie przy wzroście 1,80m+ jak przeskakuje przez płotki z browarami żeby się dostać na schodki od gimnazjum :P
|
Hmm... coz moge powiedziec jestes denny chociaz muzyke móglbys jakas oryginalniejsza podlozyc. Dla porównania tricki moje i kolegów :D http://video.google.pl/videoplay?doc...5&q=czchw+crew
|
Po pierwsze Parkour to nie są salta z wytsokosci 3000000 metrow na główke -.-' mowie tu do Spidera i do Zillka. Po drugie jestem ciekawy czy ci co tak umieją "biegnąc z piwkiem" jak Rethfing potrafili by zrobic monkeya przy wzroscie 1.75 (moj wzrost) a barierka 1.60 cm zreszta jak nie wierzycie to jest jedna scenka jak ja robie (zielona barierka ta druga). Z checia bym zobaczyl czy wy tez tak wymiatacie chlopaki ;). A co do pozostalych dzieki ta pani (bitch) wlasnie mi wtedy przy reversie i przy tym tygrysim skoku zwrocila uwage ze niszcze cos xD. A babcie co sie patrzyly to mowily cos w stylu "O moj boze?" :D. A rolle (fikołki na trawe) to byly tylko po to bym sie nie potknal, upadl nie doznalbym zadnej kontuzji przy wykonaniu triku.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@Rohen NIE LUBIE doublepostow |
Ech, ja robię to wszystko oprócz "ściany" bez większych problemów. A pady (te Twoje "rolle", LOL) to już w ogóle kompromitacja. Parkouru nigdy nie ćwiczyłem...
|
Jesli daje sie filmik na neta, to wypada zeby to bylo cos powyzej przecietnej. Przeciez sprawy czlowiek zrobi wiekszosc (nie wszystko, ale wiekszosc z tego). Zamiast czekac na pelne podziwu komentarze do twojego kiepskiego filmiku lepiej cwicz i wydaj filmik dopiero wtedy kiedy naprawde bedzie w nim cos. Zmien nastawienie bo zalatuje mi tu przecenianiem samego siebie.
Cytuj:
|
Widzisz Rohen, oni naprawde robią dużo rzeczy lepiej od Ciebie i nie potrzebują np rękawiczek, według mnie to straszne pozerstwo, a jak Cię bolą nadgarstki to po prostu nie ćwicz, nie ma nic gorszego niż nadwerężać już bolące stawy, a z drugiej strony jak masz odciski czy coś to nikt nic na to nie poradzi, taki życie. Chciałbym Ci przypomnieć że Parkour to pokonywanie przeszkód w możliwie najszybszy i najefektowniejszy sposób (coś mi tak świta), a to co Ty robiłeś to po prostu zabawy. Oni biegają, skaczą, różne układy robią - to się fajnie ogląda. A nie fikołki ;P Fikołka to ja moge zrobić nawet tutaj, o - ->rofl<-.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:54. |