![]() |
Obsidian knife, a przywoływanie potworów.
Ehh.. No właśnie...
Moje pytanie tyczy się przywoływania potworów i rzecz jasna tego małego nożyka. Załóżmy że przywołałem minotaura, zabiłem go i w ciągu 10 sekund "użyłem" na nim Obsidian Knife. Dostanę Minotaur Leather czy nie -_-? Ps. Szukałem, szukałem tu i tam. Nic nie znalazłem... |
:d
Sprawdz to Ja niemam Nozyka :P
ale pewnie cipy o tym pomyslaly i sie nieda :( |
Mój drogi, nożyka także nie posiadam. Pytam właśnie daltego, że chcę go kupić, ale skoro nie dałoby się używać go na summonowanych potworach, to jest mi absolutnie nie potrzebny...
|
nie wiem, czy ci to pomoze, ale z bone beastow przyzwantych przez licha moglem "wykroic" kosci :p pozatym nozyk nie jest az tak drogi :evul:
|
Hmmm... Jak na mój skromny 16 lvl, 10-15 k to całkiem spory wydatek. Chodzę ze scale armorem, a za te 15 k to mógłbym c-armor mieć ;p
Ps. Trochę pomogło, tak czy inaczej wciąż wydaje mi się że widziałem filmik, na którym to druty i sorcerery przywoływały minosy... i były mino leathers... Ale nie jestem w 100 % pewien... |
Z przywołańców można zdzierać skóry, jednak % powodzenia będzie taki sam jak ze zwykłych potworów (czytaj : bardzo niski).
|
Dziękuję Ci bardzo... ^^
Ale chyba zawsze % jest większy, niż bym miał normalnie wylootować Leathersy, no nie ^^? Temat do zamknięcia, powiedzcie babci, że ją kocham. |
Ale co nie znaczy, że już lepiej chodzić na zwykłe minosy, bo przyzywanie to mana waste ;P (już się bardziej kupić opłaca).
@down Tak samo kiedy rzucamy światło rośnie nam m-lvl. A nie lepiej manę przeznaczyć na dla przykładu runy, z których będzie m-lvl i kasa/exp? |
a mi sie zdaje ze kiedy przyzywamy potworka to rosnie na mlvl
|
Cytuj:
|
to fajnie masz bo u mnie na servie (xantera) b robe nie stoi 15k:P na vinerze na pewno sprzedaja po 20-30k.. nie wiem czy wiesz ale nie na wszystkich servach sa takie same ceny -.-
|
Cytuj:
Na 16 lvl powinieneś już nosić conajmniej Plate Armor, a najlepiej Noble Armor. Crowna nie ma sensu kupować na 16lvl. Lepiej kupić Noble Armor, i np. Crown Helmet, Plate Legs, Guardian Shield i ci jeszcze z 5k zostanie. :) |
Cytuj:
Ps: z 40 PRAWDZIWYCH MINOSÓW zdjąłem 27 skór. |
Mi się wydaje, że skórki się nie da zdjąć z przywołanego... To tak samo jakby z przywołanego potworka wypadał loot... Pzdr
|
@2up druidowi/sorcowi super hiper ekstra eq nie jest potrzebne i rownie dobrze moze chodzic do 30 lvla ze scale armem a potem wziac b robe ....
@up tak miales wyjatkowego pecha , to tak jak ja bym uwazal ze na pacc landzie jest wieksza szansa ze padnie skora niz na facc landzie , przyklad ?: darashia polnocno wschodni rog - minosy , godzina huntu 40 skor minosy polodniowy zachod od kazo - godzina huntu 3 skory. w obu przypadkach uzywalem obsidian knife. a moze to zalezy od polozenia geograficznego ? (ironia) @topic da sie to robic - chocby i na tibianews mieli takie pomysly , poszukaj ssa z "farma mino" przychylam sie do prosby autora (nie nie tej zeby przekazac babci..) temat do zamkniecia |
Cytuj:
A mi się wydaje, że albo nie umiesz czytać albo jesteś wyjątkowym idiotą... |
Ile koszt obsidian knife?? Jeśli ktoś z tego forum gra na danubi i go ma niech napisze mi priv wiadmomość
|
bardziej ci sie oplaca zrobic questa na obsidian knife niz marnowac kase;p
|
@up
czasem sie nie oplaca robic questa bo ciezko kupic bast skirts @2up ob knife koszuje okolo 10k @topic z summonow nie dostaniesz skorki bo skorka to loot a jak wiadomo z przywolancow nie leci nic pozatym 100x bardziej wolalbym isc nawet na zwykle minosy niz przywolywac bo lepiej wykorzystac manne na uhy/gfb a co do eq to najlepsze dla magow na prawie kazdym lvl to blue robe, plate legs, hat of the mad/moze byc nawet iron helmet, bohy, tarcza o def ponizej 33,32 noszenie lepszych rzeczy zupelnie nie ma sensu bo i tak hity odrzymywane od potworow beda prawie takie same... |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:00. |