![]() |
Sudden Death (x2) i Ultimate Healing (x3)
W domku jedengo z PACCów widziałem runę "Spell rune for level 15. It's <<adori vita vis>>-spell(x2)" i "Spell rune for lev 4. It's <<adura vita>>-spell(3x)". Czy to możliwe dla zwykłych FACC? Jeśli tak to jak?
|
Nie jestem pewny ale to chyba nie mozliwe :) poprawcie jezeli nie mam racji ... ale nigdzie czego takiego nie widzialem ani czegos takiego nei slyszalem ... B)
|
ja jakoś też
Ja jakoś też nie widziałem ani nie słyszałem o czymś takim....
Może źle zauważyłeś albo pokręciło Ci się...... |
są guesty na takowe runki ale onich mówić tu nie wolno
|
heh
ja widziałem tylko UH który można 3 razy użyć. mam nawet screen ale nie umiem go wkleić. pech
|
Cytuj:
|
You see a spell rune for level 4. It's an "adura vita"-spell (3x).It weighs 1.2 oz.
Dokladniej to UH jest do zdobycia tylko dla PACC, a SD dla FACC (o ile masz odpowiedni lvl) . |
Dobra jak nie weirzycie to tu macie screena, ale nie weim czy wejdzie
[IMG]C:\Documents and Settings\user\Pulpit\adori vita vis (2x).JPG[/IMG] A czy ktoś wie jaki to quest? |
Siwusek, zdjecie musisz pierwsze umiescic na jakims ftp i dopiero pozniej podawac link do niego... Jak to zrobic masz napisane w dziale zdjecia... Jak chcesz zebysmy widzieli zdjecia ktore sa tylko na twoim komputerze? -.-
|
lol ...
Nie złe wstawiać fote ze swojego kompa dotego bez "http://" tylko ostro "C://" :P, gratz pomysłu ;), co do tych tun to prawda są questowe, ale mam pytanie ile takich run można zdobyć, czy są to tylko pojedyńcze egzemplże <?>
|
Pojedycze egzemplarze
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:08. |