Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   hunted.pl - ponownie rusza. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=102017)

bosal 13-11-2006 10:15

hunted.pl - ponownie rusza.

Tylko najstarsi Indianie pamiętają świetność hunted.pl. Był to odpowiednik tibianews.net, czyli Tibijska gazetka. Serwis niezbędny dla każdego Tibijczyka. Nowości ze Światów, Artykuły, wywiady etc. Wszystko to było, ale w pewnym momencie, skryptu nie dało się dostosować do forum, no i klapa. Oczywiście jedyne co z tego się zachowało to Poradniki.

Zabrałem się za szukanie kogoś kto napisze nam hunted.pl od nowa, lepiej, tak aby było wygodnie dodawać artykuły nawet zwykłym użytkownikom. Po kolei zwerbowałem ok 4. osób, wszyscy, z takim samym skutkiem - zaczynali i nie kończyli.

Parę dni temu postanowiłem zabrać się za to sam, znalazłem najbardziej efektowny system, lekko go zmodyfikowałem i gotowe. Czekam jeszcze na grafika, który mam nadzieje okaże się bardziej słowny niż tamci programiści.
Podsumowując hunted.pl ponownie rusza, jednak obecna wersja to wersja beta. Tak jak wspomniałem czekamy na design i zbieramy od nowa ekipę.

Uwaga! Jeśli chcesz być redaktorem, nie pisz do mnie, lub innych na maile, PW. W tym momencie wszyscy możecie pisać newsy, wystarczy rzut oka tutaj. Jeśli okażesz się dobry sami się do Ciebie odezwiemy.

Teraz najważniejsza część newsa, chodzi o nasze konkursy sms. Nie wszyscy wiedzą, ze odbywają sie na takiej zasadzie:

• Każdy SMS bierze udział w konkursie.
  • Co 3 dni podczas trwania każdej edycji jest losowany PACC ( dla osoby, która w przeciągu tych 3 dni wyśle najwięcej SMS ).
  • PACC są realizowane od razu po konkursie ( zastrzegamy sobie termin max. do 3 dni na opłacenie kont ).
  • W ofercie ekonkurs.pl, możesz wziąć udział w konkursach i grać o coś innego niż PACC

Nie ma już PACC za najwięcej SMS w końcowych nagrodach edycji. Zastąpiły je 3 dniowe losowania. Jest to dużo lepsze rozwiązanie, czasem wygrać można wysyłając nawet 10 SMS (zależy od przypadku).
Wszystko to jest możliwe dzięki temu, iż nawiązaliśmy współpracę z serwisem ekonkurs.pl. Zapraszamy do brania udziału w konkursach sms, gdzie można wygrać nagrody inne niż PACC. To właśnie znajdziecie na ekonkurs.pl

Chyba juz czas wygrać PACC lub iPoda na Święta! Zagraj i wygraj!

Alya 13-11-2006 10:23

jeee first ^^^
xD

tak trzymaj Bosal, przyda sie hunted;)

Adner 13-11-2006 10:34

Widać, że nie prosiłeś tych osób, co trzeba ;-)

bosal 13-11-2006 10:37

Cieżko powiedzieć wybrałem najlepsze i wiarygodne :/
Jak na razie tylko Pregusia bardzo dużo zrobił, ale nie moge od niego wymagać aby robil hunted.pl

slawekmag 13-11-2006 10:47

Jednym słowem GRATZ

Raaell 13-11-2006 10:55

Hunted.pl wypasna :)

Mysle, ze bedzie sie b. szybko rozwijac ;)

Sir Night Master 13-11-2006 12:08

Miło, że znów rusza hunted.pl :D

Najbardziej mnie cieszy zmiana konkursu sms, do dziś szkoda mi było kasy, aby wysyłać sms'y, teraz bede wysyłać ile mi sie zechce i będę mieć równe szanse :)

anasazi 13-11-2006 13:49

bardzo dobry pomysl, jestem w klasie dziennikarskiej więc już zaczynam szukać pomysłu na artykuł :)

Tasker 13-11-2006 13:51

GZ hunted.pl wygląda naprawde ładnie i na pewno będzie sie rozwijac ku lepszemu.

p.s. dobry pomysł z tą zmianą zasady konkursu SMS;)

Fire glutek 13-11-2006 14:03

Nie lepiej zamiast Ipoda dac mozliwosc wygrania PSP?? jest to lepsze od ipoda :)

Tasker 13-11-2006 14:07

@up
i dużo droższe..

Veltaxio 13-11-2006 14:07

:/

Cos nie dziala rejestracja konta na tamtym blogu -.-

Harpagan 13-11-2006 14:33

fajna taka gazetka można się dowiedzieć dużo przydatnych rzeczy :) :) :) :] :]

Vrael 13-11-2006 14:42

Moze nie jestem najstarszym indianinem, ale pamietam kiedy dzialalo w miare dobrze ;] Chetnie poczytam jakies nowosci ;D

Holda 13-11-2006 14:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Night Master (Post 1076892)
Miło, że znów rusza hunted.pl :D

Najbardziej mnie cieszy zmiana konkursu sms, do dziś szkoda mi było kasy, aby wysyłać sms'y, teraz bede wysyłać ile mi sie zechce i będę mieć równe szanse :)

O jakiej zmienie ty mówisz??????

-=DanieL=- 13-11-2006 15:23

Wszystko mi się podoba, miłe zmiany w tibia.pl. Jednakże bardzo byłbym zadowolony gdyby tibia.pl miała specjalne miejsce na mini-newsy z różnych światów coś jak na tibianews.net. Nie lubie zabardzo czytać newsów po ang bo zajmuje mi to więcej czasu niż czytanie po polsku i jest to bardziej męczące(nie to żebym nie umiał się posługiwać ang.), chyba rozumiecie o co chodzi.

Zummer 13-11-2006 15:42

Brawo! Tylko design zmeinić i gazetka będzie naprawdę ładna :)

Elvena 13-11-2006 15:50

Bueh, to tak beznadziejnie wyglada.. Jakis kulawy programista to pisal!

sek 13-11-2006 15:59

Wszystko piękne.. wszystko jasne.. silnik: WordPress - ja w życiu bym na to nie postawił.. Miejmy tylko nadzieje że zmiany jakich dokonałeś zapewnią stabilną prace cms'a, a także bezpieczeństwo użytkowników.

Co do wyglądu strony:
- Najbardziej przeszkadzają reklamy google - wstaw je w innym miejscu..
- menu po prawej (te z artykułami etc.) totalnie tam nie pasuje, wszystko jest tak "nawalone"
- Shout box - nie wiem czy to jest przydatne do takiej strony, a jeśli już, to bardzo źle to teraz wygląda, ogólnie cała stopka wymaga totalnej modyfikacji

To takie szybkie spojrzenie na hunted.pl

ogolna (szybka)( ocena: -3

bosal 13-11-2006 16:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elvena (Post 1077118)
Bueh, to tak beznadziejnie wyglada.. Jakis kulawy programista to pisal!

co ma wspolnego programista z wygladem tego nie wiem

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sek (Post 1077130)
Wszystko piękne.. wszystko jasne.. silnik: WordPress - ja w życiu bym na to nie postawił.. Miejmy tylko nadzieje że zmiany jakich dokonałeś zapewnią stabilną prace cms'a, a także bezpieczeństwo użytkowników.

Co do wyglądu strony:
- Najbardziej przeszkadzają reklamy google - wstaw je w innym miejscu..
- menu po prawej (te z artykułami etc.) totalnie tam nie pasuje, wszystko jest tak "nawalone"
- Shout box - nie wiem czy to jest przydatne do takiej strony, a jeśli już, to bardzo źle to teraz wygląda, ogólnie cała stopka wymaga totalnej modyfikacji

To takie szybkie spojrzenie na hunted.pl

ogolna (szybka)( ocena: -3

WordPress ogolnie jest stabilny

Design sie zmieni to menu sie zmieni

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:31.