![]() |
hunted.pl - ponownie rusza.
Tylko najstarsi Indianie pamiętają świetność hunted.pl. Był to odpowiednik tibianews.net, czyli Tibijska gazetka. Serwis niezbędny dla każdego Tibijczyka. Nowości ze Światów, Artykuły, wywiady etc. Wszystko to było, ale w pewnym momencie, skryptu nie dało się dostosować do forum, no i klapa. Oczywiście jedyne co z tego się zachowało to Poradniki.
Zabrałem się za szukanie kogoś kto napisze nam hunted.pl od nowa, lepiej, tak aby było wygodnie dodawać artykuły nawet zwykłym użytkownikom. Po kolei zwerbowałem ok 4. osób, wszyscy, z takim samym skutkiem - zaczynali i nie kończyli. Parę dni temu postanowiłem zabrać się za to sam, znalazłem najbardziej efektowny system, lekko go zmodyfikowałem i gotowe. Czekam jeszcze na grafika, który mam nadzieje okaże się bardziej słowny niż tamci programiści. Podsumowując hunted.pl ponownie rusza, jednak obecna wersja to wersja beta. Tak jak wspomniałem czekamy na design i zbieramy od nowa ekipę. Uwaga! Jeśli chcesz być redaktorem, nie pisz do mnie, lub innych na maile, PW. W tym momencie wszyscy możecie pisać newsy, wystarczy rzut oka tutaj. Jeśli okażesz się dobry sami się do Ciebie odezwiemy. Teraz najważniejsza część newsa, chodzi o nasze konkursy sms. Nie wszyscy wiedzą, ze odbywają sie na takiej zasadzie:
Nie ma już PACC za najwięcej SMS w końcowych nagrodach edycji. Zastąpiły je 3 dniowe losowania. Jest to dużo lepsze rozwiązanie, czasem wygrać można wysyłając nawet 10 SMS (zależy od przypadku). Wszystko to jest możliwe dzięki temu, iż nawiązaliśmy współpracę z serwisem ekonkurs.pl. Zapraszamy do brania udziału w konkursach sms, gdzie można wygrać nagrody inne niż PACC. To właśnie znajdziecie na ekonkurs.pl Chyba juz czas wygrać PACC lub iPoda na Święta! Zagraj i wygraj! |
jeee first ^^^
xD tak trzymaj Bosal, przyda sie hunted;) |
Widać, że nie prosiłeś tych osób, co trzeba ;-)
|
Cieżko powiedzieć wybrałem najlepsze i wiarygodne :/
Jak na razie tylko Pregusia bardzo dużo zrobił, ale nie moge od niego wymagać aby robil hunted.pl |
Jednym słowem GRATZ
|
Hunted.pl wypasna :)
Mysle, ze bedzie sie b. szybko rozwijac ;) |
Miło, że znów rusza hunted.pl :D
Najbardziej mnie cieszy zmiana konkursu sms, do dziś szkoda mi było kasy, aby wysyłać sms'y, teraz bede wysyłać ile mi sie zechce i będę mieć równe szanse :) |
bardzo dobry pomysl, jestem w klasie dziennikarskiej więc już zaczynam szukać pomysłu na artykuł :)
|
GZ hunted.pl wygląda naprawde ładnie i na pewno będzie sie rozwijac ku lepszemu.
p.s. dobry pomysł z tą zmianą zasady konkursu SMS;) |
Nie lepiej zamiast Ipoda dac mozliwosc wygrania PSP?? jest to lepsze od ipoda :)
|
@up
i dużo droższe.. |
:/
Cos nie dziala rejestracja konta na tamtym blogu -.-
|
fajna taka gazetka można się dowiedzieć dużo przydatnych rzeczy :) :) :) :] :]
|
Moze nie jestem najstarszym indianinem, ale pamietam kiedy dzialalo w miare dobrze ;] Chetnie poczytam jakies nowosci ;D
|
Cytuj:
|
Wszystko mi się podoba, miłe zmiany w tibia.pl. Jednakże bardzo byłbym zadowolony gdyby tibia.pl miała specjalne miejsce na mini-newsy z różnych światów coś jak na tibianews.net. Nie lubie zabardzo czytać newsów po ang bo zajmuje mi to więcej czasu niż czytanie po polsku i jest to bardziej męczące(nie to żebym nie umiał się posługiwać ang.), chyba rozumiecie o co chodzi.
|
Brawo! Tylko design zmeinić i gazetka będzie naprawdę ładna :)
|
Bueh, to tak beznadziejnie wyglada.. Jakis kulawy programista to pisal!
|
Wszystko piękne.. wszystko jasne.. silnik: WordPress - ja w życiu bym na to nie postawił.. Miejmy tylko nadzieje że zmiany jakich dokonałeś zapewnią stabilną prace cms'a, a także bezpieczeństwo użytkowników.
Co do wyglądu strony: - Najbardziej przeszkadzają reklamy google - wstaw je w innym miejscu.. - menu po prawej (te z artykułami etc.) totalnie tam nie pasuje, wszystko jest tak "nawalone" - Shout box - nie wiem czy to jest przydatne do takiej strony, a jeśli już, to bardzo źle to teraz wygląda, ogólnie cała stopka wymaga totalnej modyfikacji To takie szybkie spojrzenie na hunted.pl ogolna (szybka)( ocena: -3 |
Cytuj:
Cytuj:
Design sie zmieni to menu sie zmieni |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:31. |